Aneli i Asmin
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Posle žestokog sukoba Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, oglasio se i bivši Anelin partner Asmin Durdžić.

Durdžić je veoma oštro prokomentarisao Aneli i Janjuša i na svom Instagram profilu je ponovio ono što je sve vreme tvrdio o Aneli.

- Rekao sam vam da će i Janjuša napraviti pe*erom, kao Marinka i mene. Sledeće što čeka Janjuša kada izađe, biće dan ju je uništio psihički i da joj je uništio život zbog njega je svi pljuju i reketiraće ga neki momci kao što su Marinka, pa je morao da da 30 hiljada evra, auto i stan opremio i platio kiriju 12 meseci! - napisao je Asmin, pa dodao:

Asmin Durdžić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Njoj svaki mušakrac “uništi život” i završi ili u zatvoru ili u zemlji! Imali ste priliku da vidite jutros sve, a to nije ni 30 odsto onoga kakva je u četiri zida. To je proizvod i odgoj grofice Ahmić, koja sve pljuje. Mene nisu mogli reketrirati ni spakovati na robiju, pa su zato javno od mene pravili sve i svašta - zaključio je Durdžić.

Inače, poslednji sukob između Aneli i Janjuša prouzrokovala je masaža. Aneli je masirao Luka Majčica, a Janjuš nije mogao da veruje šta vidi svojim očima. 

Bivša prostituka se kači na mene, tvrdi Asmin 

Sudeći po rečima kojima su jedno drugo počastili bivša rijaliti učesnica Sanja Grujić i Asmin Durdžić, njihova netrpeljivost je prerasla u pravi rat.

Prvo je Grujićeva, inače poznata po oštrom jeziku, prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji na Hype televiziji žestoko potkačila starletu Staniju Dobrojević i njenog dečka Asmina Durdžića. U negativnim komentarima nije zaobišla ni Asminovu bivšu partnerku Aneli Ahmić

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading