Jasmina Ahmić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Javno suočavanje Asmina Durdžića i Aneli Ahmić i dalje je vruća tema, a sada se oglasila i njena majka Jasmina Ahmić, koja je optužila Durdžića da "decu trpa po domovima".

- Nismo mi ništa zabranjivali, imali smo strah da ne uzme dete, ali njega dete ne zanima, on decu trpa po domovima. Mogao je uvek nazvati, mogao je zvati Noru na kameru, a on to nikada nije uradio. Mala voli njega, a mi joj to nikada ne bi uskraćivali. Kada je bio u Sarajevu, bili smo protiv, ali on je mogao da dođe ovde, ali nije došao - rekla je Jasmina objašnjavajući da li su Ahmići branili Asminu da vidi Noru, pa dodala:

Aneli i Asmin

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nakon svega što sam čula, najviše bih volela da Nora nije njegova, ali nažalost i da se uradi DNK test, biće Asminova. On je rekao da hoće da se uradi test, da će se javiti za sedam dana, ali i dalje, posle 15, nema ništa od toga. Advokat je rekao da on treba da isplati alimentaciju, što on nije uradio. Iskreno, nama taj novac nije potreban, ali je velika bruka što on ne brine oko deteta. On se hvali novcem, ali da ima on tolikog novca, što onda ne šalje detetu. Hvali se poršeima, vilama, a detetu ne može da pošalje 100 evra, pa samo onaj bazen što priča da se pravi, da bi se ulizivao Staniji košta ko zna koliko hiljada evra, ali nema on ništa od toga - istakla je Jasna, pa precizirala da "Durdžić laže koliko je novca dao njenoj unuci.

- Oni lažu da je bilo 2.000 evra u stvarima koje je doneo njegov prijatelj i dao je 500 maraka tada i još jednom je dao novac. Nisu pare bitne, bitne su druge stvari. On svima duguje, nikome nije vratio - navela je Anelina majka.

Prema njenim rečima, Asmin je pretio Aneli.

Stanija Dobrojević

Foto: Ilustracija

 

- Kada je Aneli saznala da je on sa Stanijom, on je već njoj pretio da će nas uništiti. Rekao joj je da će nas uništiti ako objavi da je on sa Stanijom. Da ne pominjem to za Takija što je pričao da je Aneli slala mejlove da bude u rijalitiju, a Asmin je u kontaktu sa Takijem odavno - rekla je Jasmina, pa dodala:

- Asmin je njoj slao poruke dok je bio sa Stanijom, bili su na video pozivu, ja sam videla. On se njoj udvarao opet, obećavao je kule i gradove, ali ništa. On je želeo da joj se vrati. Monstrum je rekao da se nje brat odrekao, a to nije istina, on jeste malo ljut što je ona ušla u rijaliti, ali da se odrekao nikada nije, niti će - istakla je za Pink Jasmina, pa zaključila: 

- Stanija je glupa, i on je glup, oni su se tako našli. On joj zamaže oči nekim parama i eto, glupa je ona ženska.

ASMINA ČEKA ZATVOR Isplivali novi detalji o Durdžiću nakon što je javno pretio Aneli i Siti Ahmić

Sita Ahmić se oglasila nakon što je Asmin Durdžić javno zapretio njoj i njenoj sestri Aneli. Asmin je tvrdio da će ih obe "strpati" u zatvor, a Sita je sada udarila kontru. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading