Asmin Durdžić
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Sudeći po rečima kojima su jedno drugo počastili bivša rijaliti učesnica Sanja Grujić i Asmin Durdžić, njihova netrpeljivost je prerasla u pravi rat.

Prvo je Grujićeva, inače poznata po oštrom jeziku, prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji na Hype televiziji žestoko potkačila starletu Staniju Dobrojević i njenog dečka Asmina Durdžića. U negativnim komentarima nije zaobišla ni Asminovu bivšu partnerku Aneli Ahmić.

Sanja i Marko

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Staniji da smeta ova priča, ona bi je odavno stopirala, nego je ona zavisna od medija i pažnje, ne može bez toga. Smatram da je vreme da se Stanija penzioniše - rekla je Sanja, pa pomenula i Asmina:

- Ne verujem ni njemu, a ni njoj. Mislim da su ozbiljni muljatori i prevaranti i da su isti. Neko zarađuje tako što prosi, a oni varaju narod. Više ne znam ni da li verujem da su Asmin i Stanija zajedno. Ne verujem u te veze na daljinu – navela je Grujićeva i dodatno potkrepila svoje stavove:

- Mislim da bi Stanija odavno prekinula celu priču da joj ne odgovara. Sve mi je to nekako lažno. Ona je zavisna od medijske pažnje i svaki put u sezoni u kojoj ne učestvuje ona ima nekog svog, samo da bi izlazila u medije.

Potom se pozabavila i Asminovom bivšom:

- Aneli ima ptičji mozak! Sita bi mnogo bolje iskoristila priču i sebe predstavila kao žrtvu, Aneli to ne može jer nije dovoljno inteligentna. Sita je mnogo pametnija od Aneli.  Ova je glupa, ušla u rijaliti kao ucveljena, a izlazi sa osmehom na licu - rekla je Grujićeva.

Vrlo brzo se za istu televiziju oglasio i Durdžić, vidno revoltiran Sanjinim gostovanjem:

- Bivša prostitutka, koja se već osmi put kači na mene i Staniju da bih je ja reklamirao, jer i vrapci na grani znaju da ne dam na Staniju! Sanja nije vredna mog komentara! Ona na ovaj način traži reagovanje i medijsku pažnju - naveo je Asmin.

- Ona stvar među nogama joj sad samo služi da kiseli kupus u njoj. Neće više da je je*u ni za lovu! - bio je direktan Asmin Durdžić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading