Miljana
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić nakon ulaska bivšeg dečka Lazar Čolića Zole pokušavala je da obnovi njihovu vezu, a kada joj to nije pošlo za rukom, nastavila je vrele akcije sa Darjanom Radomirovićem. 

Kulićeva je sinoć ponovo prišla Zoli koji je ležao u krevetu i nasrnula na njega.

Ona mu je sasula sve što joj je ikada ležalo na duši i optužila ga za zdravstvene probleme sa štitastom žlezdom, koje joj je navodno on prouzrokovao, dok ju je on samo bledo gledao i tražio da prepusti višoj sili da mu sudi. 

Miljanu je toliko obuzeo bes da je na kraju priznala i da joj je drago što je svaki put abortirala kada je s njim ostala trudna jer je dobro da se takvi poput njega ne razmnožavaju.

Miljana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Svi znaju koliko sam propatila zbog tebe i koliko si me izmanipulisao. Zato tako propadaš - rekla je Miljana, a Zola se branio:

- Dobro, nek bude tako i nek mi bog sudi. Najviše što sam ti uopšte pružio šansu - rekao je Zola. 

Nju je to još više izbacilo iz takta, pa je razvezala jezik.

Miljana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ti si klošar i smrdlja, a ja sam perspektivna. Mlada sam, mogu da zaradim i dalje. Ti ćeš ostati klošar i kazniće te za sve što si mi uradio. Tri puta si mi naneo najveću bol, da idem na kiretažu. Drago mi je da nema tvoju genetiku i da nema tu fizionomiju kao ti. Narkomančino. Kriva je tvoja majka Bosa, koja je pustila da se drogiraš i da se kockaš, a moje dete vaspitavamo ja i moji roditelji. Oduzimaš novac od mog deteta, najveći si klošar. Nikad ništa nećeš dobiti. I dalje si u dugovima, jadniku - izvređala ga je Miksi, dok je Uroš nekoliko puta dolazio da je zove da se vrati na žurku, gde ju je čekao Darijan.

BONUS VIDEO: 
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading