Marija Kulić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Marija Kulić je i dalje ogorčena na Ivana Marinkovića zbog njegovog zanemarivanja sina Željka, kojeg je dobio sa njenom ćerkom Miljanom.

Razlozi zbog kojih Marinković ne pokazuje želju da vidi sina, da ga kontaktira, niti da doprinosi njegovom izdržavanju, često su bili tema njihovih javnih rasprava.

Marija Kulić bila je šokirana sinoć kada je saznala kako je Jovana Tomić Matora, dok je bila u vezi sa Anitom Stanojlović, brinula o njenom unuku, iako nije njegovo biološko dete.

- Anita kaže da je Matora za dva i po meseca kupila njenom sinu stvari u vrednosti od 50.000 dinara i još toga, a smrdljiva Buđola (Ivan Marinković) Željku za 5. rođendan kupio četiri igračke od po 2.000 dinara. Matora nije biološki otac, a smrdljivko jeste, i to je zaradio 100.000 evra - napisala je Marija na Instagramu.

Marija Kulić ćerku vodi kod hodže, otkriveni strašni detalji

Marija Kulić sumnja da se njena ćerka Miljana čudno ponaša zato što je pod uticajem magije.

Miljana i Marija

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ona je znala da će Zola da uđe, namerno je otišla te večeri da sedne pored Darjana, kad on uđe da je zatekne pored njega. Ćušne Darjana što neće da je zagrli, da on vidi. Kako može da se ponaša kao dete od 10 godina?! Željko naš puni šest godina, on se tako ne bi ponašao kao ona. Sve to što radi, zna da ne valja, uvek samoj sebi napravi loše. Sada je nezadovoljna, nesrećna, plače svaki dan, a Zola neće da je zagrli. On je takvo đubre… Ako ti smeta Darjan, što je sela pored njega, šta ćeš ti u njenom krevetu?! - osula je paljbu po Zoli, više o tome možete pročitati ovde

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading