Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Stanislav Krofak se ubi od tvrdnji da se*sa s Majom Marinković nije bilo, a na pitanje šta će ako se pojavi snimak, samouvereno je rekao:

- Rekao sam da moja mama i moja ćerka neće videti odnos, ali ako vi pustite taj klip, ja ću leći i svi pi*ajte po meni. Ne bih više nikada bio sa njom, preko ovih stvari nikada neću preći. Ona ima pogled kao u horor filmu - rekao je Stanislav, pa dodao:

- Bio sam napolju i video sam Maju Marinković i kao ja ću biti sa njom. Bože sačuvaj. Nisam mogao ni da zamislim da ću biti sa njom.

Potom je dao vrlo kontradiktornu izjavu.

Stanislav Krofak

Printscreen/RED TV

 

Bilo je sve super, stiglo je pismo i ja sam pao u depresiju... Ustao sam i rekao da mi nećemo imati se*s. Kad nismo imali se*s, video sam da meni to ne odgovara. Njoj sam nekoliko puta rekao da smo imali se*s... Mi nemamo odnos, mi se pokrijemo, zezamo. Ona kaže šta mi pričamo pod pokrivačem, zamisli, ona tu mene ponižava... Pre neko jutro ona se tu pred svima dere. Mislio sam da raskinem, ali mi je bilo žao. Počeo sam se hladiti, zamisli imam devojku, kažem joj nešto, ona mene oda - rekao je Stanislav, a onda mu je Maja odgovorila:

Maja

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Kako da ne budem takva kada je on hladan.

Voditelj Milan Milošević je tražio da prokomentariše Majine navode da je "običan nasilnik", na šta je Stanislav konstatovao:

- Može da priča šta hoće.

Potom je Milan pitao ukućane koliko njih veruje da su Stanislav i Maja imali se*s, rezultat je bio - 26 njih veruje, a 8 ne veruje.

- Kada se pusti video, tad ćemo pričati o tome. Ako se pusti video, nek svi po meni uriniraju - ponovio je Stanislav, a onda mu je Ivan dobacio:

- Šta ako ti ćerka već sad gleda taj snimak?

- Ne gleda, ne gleda, ne gleda, ne gleda, ne gleda. Miona je mala maca za Maju šta mi je uradila - rekao je Stanislav.

- Da, da sve su loše, samo si ti dobar - završila je prepriku Maja.

Skandalozna svađa Maje i Stanislava

Brutalna svađa desila se sinoć u Eliti, a glavni akteri su Maja Marinković i Stanislav Krofak.

Maji je očigledno dosadilo da mu ćuti, uzevši u obzir njen karakter, te je obelodanila niz optužbi na Krofakov račun, a u jednom trenutku je obezbeđenje uletelo na imanje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading