Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nekadašnja rijaliti učesnica i starleta Nataša Moskva, otkrila je sa je bila intimna sa MMA borcem Stanislavom Krofakom.

Ona je priznala da su bili u vezi pre četiri godine, kao i da je Stanislav previše ljubomoran, a otkrila je i da ju je varao.

- Bili smo u vezi pre 4 godine, bili smo kratko. Spavali smo jedno kod drugog, on je jako dobar momak, trenirala sam u njegovoj teretani. Ostali smo u okej odnosima, a razlog raskida je njegova ljubomora. Sakrivao se po kafićima i špijunirao me kad izlazim iz zgrade, ko mi dolazi. Zapravo je bio on taj koji je varao. Znam za dve osobe sa kojima me prevario - priznala je Nataša, te otkrila i kako je saznala:

Nataša Moskva

Foto: Instagram

 

- Imam i ja svoje doušnike, jedan dečko koji je jako bio blizak sa njim mi je javio. Javio mi je tačno i gde i kada i ja sam tamo došla. Kod njega u stanu je bio haos, ostale su joj gaćiće i minđuše. Ona je glavno zaboravila i pobegla kad me videla - rekla je Nataša.

- On je osoba koja voli se*s, ne može da stane sa tim, ali mi je žao ako bude imao problem sa svojim detetom. Moram da kažem da je Miona pitala njega za kačket čiji je, a to je moj kačket ostao kod njega - rekla je Nataša prilikom uključena u emisiju na Pinku.

Nikad eksplicitniji odnos Maje i Stanislava

Stanislav Krofak ponovo je prekršio obećanje dao naslednici!

MMA borac imao je žestoku akciju sa Majom Marinkoviću u toaletu hotela, a kamere su zabeležile nikad eksplicitnije scene u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading