Milena Kačavenda
Foto: Printscreen/Foto: Foto: Youtube/printscreen

U "Eliti" je u toku podela budžeta za šta je ovaj put zadužena Milena Kačavenda, koja je Maju Marinković toliko nahvalila da su svi ostali ukućani zanemeli.

- Mali budžet, Pablito, mislim da si top momak i da si deo "Elite". Drago mi je da šibaš muzičku karijeru. Sjajan si sa svojim kvalitetima i tebe bih uvek rado videla - rekla je Kačavenda, pa prokomentarisala Lepog Miću.

- Mićko, smatram da si inteligentan i da si doktor rijalitija, samo mi nije jasno kako sve ne izbaciš iz paba, za tebe srednji budžet - navela je Kačavenda.

Što se tiče Danke, Kačavenda smatra da se ona "kasno probudila".

Milena Kačavenda

Foto: Foto: Youtube/printscreen

 

- Ali, dobro se držiš. Jasno je da te svi napadaju sad ovde, mogu da tolerišem da si uspavana, ali mislim da si se preračunala kad si ušla jer si htela da se odvojiš od spoljnjeg sveta, ali kontaš da je ovo sve mašina. Ne dozvoli da ti vređaju porodicu, drži se do kraja, smatram da si sa Mićom napravila grešku jer ste se posvađali ali se opet vraćate u pab - dodala je Kačavenda.

Za Stefani je rekla da je "nasmejana i duhovita".

- Ipak, svoje kvalitete nisi pokazala ovde. Smatram da si ušla u pogrešan odnos, ne treba tebi niko,više puta sam se iznenadila kad sam pričala sa tobom o životu. Ono što sam ti obećala za Lazinu školu, to stoji jer si ipak iz višečlane porodice - rekla je Milena, pa se okrenula ka Darjanu.

- Darjane, o tebi nemam nikakvo mišljenje. Pokazao si da si jeziv, ušao si kao lažni muž, znam sve o tvom ljubavnom životu i mogu ti reći da se stalno foliraš - dodala je Kačavenda.

Na kraju je prokomentarisala dojučerašnji ljubavni par, Maju i Stanislava.

- Ti si jedna zgodna i interesantna žena. Ne mogu ni mama ni tata da ti kažu šta da radiš, samo drži svoj nivo, tvoj i moj odnos se nisu promenili. Smatram da si ti, Stanislave, pogrešno procenjen. Vedar si i nesmejan, imaš spartanski duh i zaista ništa loše nemam da kažem o tebi -  zaključila je Kačavenda.

Kačavenda se izlanula u programu uživo i otkrila strašnu tajnu o Aneli

Opšti haos nastao je u Eliti u emisiji uživo nakon što je Matora ustala i rekla da je, po njenom mišljenju, Aneli osoba koja ima najmanje samopoštovanja od svih. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading