Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Opšti haos nastao je u Eliti u emisiji uživo nakon što je Matora ustala i rekla da je, po njenom mišljenju, Aneli osoba koja ima najmanje samopoštovanja od svih.

Nakon što joj je Ahmićeva odbrusila i indirektno spomenula Kačavendu, umešala se i Milena, ali i Janjuš, koji je ostao šokiran šta je sve Milena izgovorila o njegovoj, sada već bivšoj, devojci.

- Navešću Aneli naravno - rekla je Matora.

Aneli Ahmić

Foto: TvPink

 

- Pa naravno, ti i ova tvoja - odbrusila je Aneli.

- Sram te bilo klošarko jedna, nemoj da pominješ mene i mog muža. Tebe je muž ostavio na najgori mogući način, pa si se zaklela u ćerku i je*ala si se posle dva sata - zapenila je Kačavenda.

- Ti si isfrustrirana jedna babetina, ajde beži - rekla je Aneli.

- Da li je moguće da si mogla sa mnom da se je*eš, a da me ne voliš? - upitao je Janjuš.

- Ajde beži tamo bre - dreknula je Aneli.

- Ne pozivam se zašto sam došla ovde da zaradim novac, a ti se pozivaš na svoje dete. Ti si ta koja je mene zvala mafijašicom, ti si slala ljude na robiju, tvoji snimci kruže intrnetom - rekla je Kačavenda.

Aneli Ahmić

Foto: TvPink

 

- Jel tvrdiš ili lažeš? - upitala je Aneli.

-Ti si ta koja sa mamom pričaš o Alenu i autu i ti na kraju svega toga popu*i meni ku*ac. Ja sam za tebe gospođetina, a ti si jedan običan otpad - rekla je Kačavenda.

- Verujem da mogu da ti po*ušim jer izgledaš kao muškaraac - rekla je Aneli.

- Svašta sam čula o Aneli i definitivno nema samopoštovanja. Ona bi volela da se vidi sa Asminom, u trenucima kada sam imala emociju, to sam upravo ja radila i ponašala se, što se ona sad radila - rekla je Matora.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

26.05.2024 13:44

A buzdovan kao zčuđen kakav loš glumac smrad i folirant