Elita
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Uroš Stanić sinoć je iznosio svoj stav o učesnicama Elite, a za Milenu Kačavendu nije imao lepe reči. 

Ono što je sve ostavilo u čudu, jeste Stanićevo spominjanje Kačavendi smrt majke, što je nju šokiralo. 

Uroš je prvo izneo svoje mišljenje o Kačavendi, nazvavši je "lošim čovekom, kleptomanom, simulantom i prevarantom", te dodao da je loša kopija Zorice Marković i da je "trolična", a zatim joj spomenuo i smrt majke koja ju je nedavno zadesila.

Uroš o Kačavendi

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Milena je loš čovek, kleptoman, simulant i prevarant. Ona je kopija Zorice Marković u pokušaju. Trolična je. Ne podnosi omladinu, mrzi mlade ljude. Jako je zla žena. Pozdravljam sada Adaktara, jer je Milena rekla da je ona kraljica obrva, a ja ne znam za nju. Izjeda te zloba, to demonstriraš na svima nama. Posle tragedije koja ti se desila, ti si počela da seješ zlobu - kazao je mladi Stanić, dok ga je Milena nemo gledala.

Nakon što je izneo svoje stavove o Mileni, Uroš se osvrnuo na Jovanu Tomić Matoru, sugerirajući da ona voli Anitu i da je ta ljubav izjeda.

- Mislim da voliš Anitu i da te ta ljubav izjeda. Do sada ti je glavna tema bila Sanja Stanković, a od sada je to Anita. Mislim da će Anita i Anđelo zbog tebe pakao preživeti. Ne možeš da podneseš to što je njima lepo. Nominujem Milenu - istakao je Uroš.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading