Marija Kulić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Lazar Čolić Zola sinoć se vratio u Elitu, a iste večeri razgovarao je sa svojom bivšom devojkom Miljanom Kulić.

Nakon konstatacije da među nima i dalje ima emocija, Miljana i Zola su legli u isti krevet, a sudeći po svemu, oni su na korak do pomirenja.

Marija Kulić sada se oglasila tim povodom, te otkrila kako gleda na novonastalu situaciju.

Marija Kulić

Foto: ATA Images

 

- Šta da vam kažem... Mešala sam se Miljani, odnosno, trudila se da je savetujem kako treba, pogrešila sam mnogo oko Skraćenog (Bebice) i sada da vam kažem, kratak je život, neka bude srećna sa onim sa kim bude želela. Šest godina da ga voli, to je prosto neverovatno više... Sa kim god da je, ona voli Zolu. Eto, probali smo i da bude sa nekim drugim ko će da joj posveti pažnju kao Skraćeni, međutim, ona ne može da prevaziđe Zolu - kaže Marija i nastavlja:

- Ako smatra da je to njena sreća, da joj je lepo sa njim, neću više da se mešam, jer na kraju samo mogu da napravim nešto da me grize savest, da krivim sebe... Koliko budu zajedno, biće, ako ne budu i to je okej, ali da joj branim da bude sa njim ne pada mi na pamet više - ispričala je ona i dodala:

MARIJA OTKRILA SVE O MILJANINOJ I ZOLINOJ SVADBI Kulićeva više ne može da ćuti:

Printscreen

 

- Neka sama vidi, to je neki spoj koji ne znam kako da objasnim... Kada izađe napolje, čuje se sa njim, ona njega zove i on nju zove, ne znam šta je to s njima, stvarno ne znam. 

Na pitanje da li ovaj put Miljana ima njen blagoslov za vezu sa Čolićem, odgovorila je:

- Neću da se mešam i ništa da joj kvarim. Krivila me je za Skraćenog, krivila me je za to što nije sa Zolom, sad joj kažem "radi kako ti hoćeš". Ako je on njena sreća, neka bude sa njim. Sa Bebicom je pokušavala da preboli Zolu. Zavolela je Bebicu, ali samo kao čoveka. Videla je da je bio uz nju, brinuo za nju, ali posle nekog vremena se okrenuo protiv nje. Sad joj je krivo što je uopšte bila sa njim. Čini mi se da sa kim god da bude razmišlja samo o Zoli.

"Podržaću je ako poželi da se uda"

Kulićeva je rekla da bi je podržala čak i u slučaju da želi da se uda za Zolu.

- Bila sam učesnica rijalitija i mnogi su me pominjali i vređali kako bi ponizili i uvredili Miljanu. Ne bih mogla da izdržim da im od prvog do poslednjeg ne kažem šta mislim, a da se svađam na dan venčanja ne ide. Ali, ako bi se venčali napolju, podržala bih je zato što ga stvarno neizmerno voli.

Lazar colc zola

Printscreen

 

Miljanin otac Siniša je saglasan sa Marijom u pogledu ćerkine veze sa Čolićem.

- Istog smo mišljenja i on i ja. Ne vredi više, govorili smo joj: "Nemoj, Miljana", sama neka vidi, ako ne uspe, vratiće se kući. Oni su i zajedno i nisu zajedno, tako joj je zapisano, takva joj je sreća. Ima 30 godina, ne želim da je činim nesrećnom. Zola je harizmatičan, ima i tu neku poganu crtu, ali je nasmejana i vesela sa njim. Vidim da uživa sa njim, a sa drugima ne vidim taj osmeh i sreću na njenom licu - rekla je ona i dodala da joj se mišljenje o Zoli nije promenilo, ali da to ne znači da će im stajati na putu:

- Ona zna moje mišljenje o Zoli i njenoj vezi, to znaju i gledaoci. Nisam rekla da je Zola vredan, sposoban, da ne koristi nedozvoljene supstance, mada sam čula sad da ih stvarno i ne koristi više... To su stvari koje nisam podržala, ali ako je on njoj kao takav dobar, ne želim da se mešam - rekla nam je Marija.

Alo!/Informer

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading