Danijel Dujković
Foto: Printscreen/Printscreen

Diskvalifikovani učesnik Elite, Danijel Dujković, poznatiji kao Munjez, progovorio je o svemu i priznao zbog čega je produkcija donela pomenutu odluku.

On se dotakao i svoje devojke Stefani, koja je ostala u Eliti i koja ne može da dođe sebi nakon njegove diskvalifikacije.

- Umoran sam. Ne mogu da gledam Stefani svaki dan uplakanu, svaki dan plače. Samo mi je to problem. Ne spavam noću jer ih pratim, danju imam obaveze. Na Stefani sam slab, ne mogu da podnesem da plače, osećam se kao da sam je izdao. Imam utisak da je tamo svima okrenula leđa zbog mene i sad sam je ostavio samu. Voleo bih da bar zna da je čekam, ostao sam nedorečen. Odneo sam Maji čestitku, poručio sam joj neke stvari - rekao je Munjez i dodao:

- Tri noći i tri dana plačem, ona je utučena, spava, samo sam poželeo da se ne diskvalifikuje, s obzirom kako se psihički oseća.

Munjez

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Munjez se dotakao i diskvalifikacije, a spomenuo je i produkciju.

- Konkretno sam diskvalifikovan jer je ovo bila kap koja je prelila čašu, neke stvari sam radio. Nasrtanje, razbio sam dve kamere, progledano mi je kroz prste. Mislim da sam zaslužio. Treba da sednem sa produkcijom da razgovaramo, ja u kešu nemam te pare. Sve je na njima - iskren je Danijel, a potom je dodao:

- Nije mi krivo u principu, ali da mogu da se vratim u Elitu vratio bih se. Majka mi je rekla za Stefani da je mlada - istakao je bivši zadrugar za Blic.

Munjez zbog strašne tuče diskvalifikovan

Javnost danima nije prestajala da priča o razlozima diskvalifikacije Danijela Mujkovića Munjeza iz Elite, kao i o haosu koji je sinoć izbio u rijalitiju.

Mnogi su spekulisali ko je zapravo započeo sukob, a nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak koji je, komentari su mnogih, šokirao. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading