OVAJ PUT NEĆE BITI N. N. OTAC! Majka Ane Spasojević se oglasila nakon žestoke akcije njene ćerke i Munjeza 14:35 Vip 0
NIKAD ŽEŠĆA AKCIJA U ELITI, SVE SE VIDELO! Nisu mogli da se obuzdaju, zatresli zidove, a u jednom trenutku se pomerio pokrivač! 09:05 Vip 0
"U TOM SLUČAJU SE NE RADI DNK TEST" Oglasila se advokatica nakon što je Munjez upisan kao NN otac, evo šta kaže o slučaju 11:40 Vip 0
RASKRINKANA TAJNA AFERA U ELITI! Pokušali od svih da sakriju, pukla bruka i sramota, ovo niko nije očekivao (FOTO) 17:40 Vip 0
OKRENULA NOVI LIST! Stefani Grujić pokazala svog naslednika nakon što je "šutnula" Matoru, pa uputila jasnu poruku! (FOTO) 01:00 Vip 1
MUNJEZ SPREMA PAKAO ZA STEFANI! Rodila mu sina, a sada nemilosrdan prema njoj, otkriveni skandalozni detalji! 00:40 Vip 0
''OVO JE SRAMOTA VEKA!'' Munjezova majka užasnuta što su Matoroj cepali majicu zbog rođenja njenog unuka: 'Na ovome ostati neće'' 22:59 Vip 0
ŽESTOKO UZVRATILA! Stefani Grujić prozvala Munjezovu majku javno: ''Moja mama brine o bebi i meni, ne oglašava se kao...'' 16:59 Vip 0
"STEFANI TREBA DA BUDE SRAMOTA" Terzin brat u uživo programu opleo po Grujićevoj: "Želi neku priču da bi ušla u rijaliti" 13:30 Vip 0
''MOJE DETE IMA MATORU KOJA ĆE...'' Šok izjava Stefani Grujić roditeljima Munjeza neće prijati 06:00 Vip 0
PRENELI MU POSEBNE INSTRUKCIJE ZA BORAVAK U ELITI! Munjezovi roditelji na ivici kršenja pravila, produkcija strepela da ne izgovore zabranjeno 17:50 Vip 0
"UKLJUČIĆE SE SOCIJALNI RAD, SVI SMO NA NOGAMA" Munjezovi roditelji ušli u Elitu, otkrili mu sve detalje, on zanemeo! 07:50 Vip 0
"TA ŽENA JE BOLESNA..." Munjina majka urnisala Matoru, ne može da dođe sebi: "Na koga beba liči, na nju?" 01:00 Vip 0
U ELITU VANREDNO VEČERAS STIŽE ONA! Munjez ne može ni da nasluti, ovo niko nije očekivao! 22:00 Vip 0
MUNJEZ SE DIREKTNO OBRATIO STEFANI GRUJIĆ Zbog sina je spreman na sve, ovo joj nikako neće dozvoliti! 15:00 Vip 0
MUNJEZ SE GUŠI U SUZAMA Rastrojen zbog deteta, jedna stvar ga najviše muči, ne može da dođe sebi 07:35 Vip 0
"MATORA ĆE PONOVO OSTATI SAMA, STEFANI JE KORISTI ZBOG NOVCA" Učesnici krive Tomićevu za sve, Munja čvrst u odluci da se bori za svoje dete! 14:15 Vip 0
MUNJEZOV OTAC ZAVRŠIO U HITNOJ Preko televizije saznali za unuče, majka preklinje produkciju za jednu stvar: On neće izdržati! 12:05 Vip 0
ALO! ISPRED KUĆE ANE NIKOLIĆ U OKOLINI PARAĆINA! Komšije oplele nikad jače, pevačici zameraju vezu sa Raletom: ''Može deda da joj bude'' 18:00 Vip 0
ALO! U KUĆI BABE ENE ČOLIĆ! Prekinula ćutnju o Eliti, otkrila unukinu tajnu: ''Krila je to od mene, znala je da ću joj zameriti'' 20:15 Vip 1
MIROSLAV ČUČKOVIĆ U RINGU PROGOVORIO O BIVŠIM KOLEGAMA: Aleksić i Đilas su rivali, otimaju jedan drugome (VIDEO) 20:00 Vesti 0
OVO JE POBEDNIK PLIVANJA ZA ČASNI KRST U BEOGRADU Danas je Ada "jezero Jordan"! (FOTO/VIDEO) 11:50 Vesti 0
''ZAMONAŠIĆU SE ČIM OSTAVIM CIGARETE I NUDIZAM'' Srpska striptizeta donela bitnu odluku, a evo kako izgleda njen stan u Krnjači 19:16 Vip 1
STRAHINJA (13) PRVI PUT ZAPLIVAO ZA ČASNI KRST I OSVOJIO GA! Pripadnici MUP-a u Užicu poslali emotivnu poruku: "Mi smo danas tu zbog tebe" (FOTO/VIDEO) 11:04 Vesti 0
PRIJATELJI ODUŠEVLJENO PRILAZE LUKI BOJOVIĆU KAKO BI SE POZDRAVILI SA NJIM Svi ostali začuđeni kada su ga ugledali ovde (FOTO/VIDEO) 12:10 Hronika 0
NIKAKVA KRV IZMEĐU SRBA VIŠE NE SME DA PADNE Životna ispovest poznatog glumca Branislava Lečića U RINGU 20:00 Vesti 0
TRAMP ZVUZNUO DVA ŠAMARA EVROPI, I TO U DANU Moskva slavi, posle ovoga ništa neće biti isto 13:36 Vesti 0
SRAMAN KULTURNO-UMETNIČKI PROGRAM RTS-a! Vaše pravo da naučite kako da oralno zadovoljite partnera (VIDEO) 13:41 Vesti 0
INDI BOLUJE OD BIPOLARNOG POREMEĆAJA Duševna bolest potpuno uništava i telo i psihu, ovo su simptomi koji je otkrivaju 12:45
NA "MARAKANI" SU IMALI VELIKA OČEKIVANJA OD NJEGA Mlada nada Zvezde nastavlja karijeru u srpskom superligašu 12:33