Stanija Dobrojević
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Nakon sinoćnog suočavanja Aneli Ahmić i Asmina Durdžića oglasila se drugarica aktivne učesnice rijaltiija i iznela novu turu prljavog veša iz njihovog odnosa.

Anelina drugarica Mina otkrila je da je Ahmićeva finansirala Asmina, dok je u njihovom odnosu vladala ljubomora sa Durdžićeve strane.

Stanija i Asmin

Facebook

 

-  Bila sam tu kada joj se Asmin javio iz Majamija. On je tada njoj napravio ljubomornu scenu jer je na rođendanu, gde nas je bilo dosta. On je govorio da je tu bilo 35 muškaraca, pa bili smo na rođendanu, nisu bili samo muškaci, bile su i devojke. On je tada ljubomorisao, šta ona traži tu, terao je da ide kući, a ovamo uživa sa Stanijom u Majamiju. Njega je zanimalo ko je sve tamo - krenula je Mina, pa dodala: 

"Objavljivao je Stanijine gole slike da bi Aneli bila ljubomorna"

Aneli Ahmić

TV Pink/Printscreen

 

- Prodala je auto, on nije imao ništa, kada se porodila nisu imali ništa, izdržavala ga je stalno, jeste on slao novac na kraju, ali na početku ona je ta koja je sve plaćala. Imao je imao probleme sa drogom, sinoć je 90 odsto slagao. Pa on je rekao da je slao novac za poklone za rođendan, za 8.mart, pa kao da je izdržavao, da je tako on bi govorio da je svakog meseca slao novac, on nema nijednu prepisku da je njena majka tražila njemu pare. Svi znaju da on nema svoju nekretninu, on nema ni svoj auto. Objavljivao je Stanijine gole slike, samo da bi pravio Aneli ljubomornu. On je krenuo u priču sa Stanijom da bi bio poznat, a nažalost ovo će se i Staniji dogoditi za pet meseci. On je jedan običan prevarant i to se vidi. Asmin je jedan običan šibicar - rekla je Mina.

Alo!/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading