Tara i Danilo
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivša rijaliti učesnica Tara Simov stavila je tačku na odnos sa nevenčanim suprugom Danilom Raičevićem, nakon čega ga je optužila za nasilje u porodici.

Par ima zajedničkog sina Nikolaja, a ovo je prvi put da je Danilo o sukobu sa Tarom progovorio javno, te je obelodanio brojne detalje.

- Postoji dogovor da se o tome ne priča ništa, sve najlepše mislim o majci svog deteta i takođe joj želim sve najlepše. To je dogovor koji neću kršiti i ne pričam o tome, tu se podvlači crta i tu je kraj - rekao je Danilo i otkrio da je sve zbog dogovora sa advokatom.

- Tu je postavljena neka granica i neki dogovor između nekoliko ljudi i zaista ne smem da kršim to i to je epilog cele priče - zaključuje Danilo.

Tara Simov i njen dečko

Foto: Ataimages

 

Danilo je progovorio i o starateljstvu nad sinom.

- Naravno, dete je i kod mene koliko i kod nje, to je normalno. Biološki je normalno da dete bude sa majkom i u svakom aspektu je to bitno posebno kada je malo dete u pitanju. Kada poraste tu je bitna muška figura i muški uticaj, a sada to treba ovako da bude. Prvenstveno bi bio neprijatelj svom detetu kada bih hteo da ga odvojim od majke. To je poenta cele priče - kazao je Raičević.

Gala slavlje za naslednika

- Uskoro će sin godinu dana, biće jedno gala slavlje koje želim da napravim zbog njega da on kada vidi jednog dana kaže “hvala mama i tata, divni ste“. Zbog njega mi je samo krivo što je ovo otišlo u tom smeru - iskren je Danilo.

Danilo priznao u kakvim je odnosima sa roditeljima

Brojne spekulacije su se pojavile u jeku skandala sa Tarom, a pisalo se i da Danilo nije u dobrim odnosima sa roditeljima.

- To je bezuslovna veza, roditelji neraskidivo vole dete. Moj otac mi mnogo pomaže i niko nikada me neće voleti kao on. Mi imamo tenzičan odnos jer smo drugačiji, totalno drugi “film“ što se tiče pogleda na život. Koliko god se mi raspravljali i svađali uvek na kraju dana kažem da me niko neće voleti koliko me voli taj čovek - rekao je Danilo i otkrio kako njegova majka posmatra celu situaciju.

Tara Simov i njen dečko

Foto: Ataimages

 

- Ta priča je gotova, sve je super i sve je gotovo. Moja majka je dobro. Sve je glupost i ništa nije trebalo da se izdešava. Krivo mi je što je sve otišlo u tom smeru i zaista nije trebalo, ali desilo se i sve je to za ljude. Na kraju dana bilo i prošlo, svi su super, živi i zdravi i to je jedino bitno i tu je apsolutni kraj - rekao je on za Blic.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading