Angelina Stanojlović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Jovana Tomić Matora već danima otkriva detalje iz braka sa Anitom Stanojlović. 

Tomićeva je iznela prljav veš iz njihovog zajedničkog života, zbog čega se slošilo Anitinoj majci. 

 Angelina se oglasila i otkrila da je završila na infuziji zbog Matorinih izjava.

Ne mogu doći sebi od stresova svakodnevnih, ovo je prevršilo svaku meru. Jutros izlazim iz treće, gledam noćas šta se dešavalo, udara joj Matora na majčinstvo, iznosi laži, slošilo mi se. Završim u hitnoj, mene nepravda jako boli i ne volim laži, celi dan nisam spavala koliko me glava bolela, zaspala sat vremena pred posao, budim se, spremam se za posao, zovu me da mi pričaju šta je bilo na debati... - rekla je ona, pa dodala:

ANITINA MAJKA ZAVRŠILA U HITNOJ Za sve okrivila Matoru: Samo čekam da mi srce stane!

Foto: Instagram

 

Matora upliće Anitu u svoje prljave poslove i iznosi nešto što Anita nikada nije spomenula, ide na to da napravi svima nama problem, kažu mi kako se Anita sad plaši za mene, braću, Alekseja...Toliko mi se ponovo slošilo, evo tresem se i nisam ni otišla na posao, sad čekam da počnu da zovu, srce mi lupa 300 na sat, meni ovo ne treba u životu. Samo čekam kad će srce da mi stane. Evo sad čekam kod neurologa što me glava boli svakog dana, evo nedelju dana za redom - poručila je Anitina mama, Angelina za "Pink.rs".

Terala sina da govori kako nema oca 

Matora je tokom jedne emisije u Eliti pred svima otkrila šta je Anita terala sina da radi. 

- Ti si terala Alekseja da ti na snimku govori kako nema oca - rekla je Matora.

- Ona ne može da prihvati što se Anita vraća u normalu. Anita nikada nije rekla da je Matora bila loša prema Alekseju, logično, on je otac tog deteta - rekao je Ranković.

Anita i Matora svađa

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Tebi je preči Anđelov ku**c nego da odeš kod Alekseja u Kruševac...Ako si videla da će biti tužba, da majka neće da ti čuva dete, što si izabrala da uđeš u rijaliti?! Što ne misliš na dete?! Aniti je preče bilo da uđe ovde, da mene ne pusti da uđem ovde, to je bio problem - rekla je Matora.

- To je njegovo dete, ima pravo da uradi tako neku stvar. Može Matora da priča da Anita hoće da vidi ne znam ni ja koga. Ja sam u odnosu sa Anitom, ona je rekla da želi da ode da vidi Alekseja...Može da priča ona šta hoće, da li hoće da idemo na more?! Aleksej ima oca, ljudi, ne znam šta Matoroj nije jasno - rekao je Anđelo.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading