Anita Stanojlović
Foto: Printscreen/Printscreen

Rijaliti učesnicu Anitu Stanojlović, bivšu ženu od Jovane Tomić Matore i njenog novog dečka Anđela Rankovića mnogi podržavaju kao par, dok Matora ne može da preboli taj odnos, te se konstantno vraća u prošlost.

Kako je Anita istakla sinoć u razgovoru sa voditeljem, Matora sada na sve načine pokušava sebe da opere, pa konstantno uzima u usta Anitu i Anđela.

Ubrzo nakon toga, oglasila Angelina, majka rijaliti učesnice Anite:

- Pa Matora konstantno na klipovima vidi da ona njih ogovara dok oni nju ne spominju. Ona na sve načine i izveštačeno kroz sva svoja izlaganja želi da ubedi sve u kući, ali i gledaoce da oni nju gledaju i komentarišu da nije ona opsednuta njima. Opet ponavljam, Matora i Anita su stavile tačku, pre Andjela, tako da za sve ove njene reakcije nema opravdanja. Ona stalno govori da se gasi da neće više komentarisati i opet krene s komentarima, a najlicemernije je kad kaže ''sta sam ja tebi uradila'' a iznela je najgore stvari za Anitu, konstantno je omalovažavala, ponižavala i pokušavala da je ogadi Andjelu, rekla je ona za Pink.rs pa dodala:

- Matora je podnela zahtev za razvod braka pre Andjela, vredjala je Anitu svih prethodnih meseci, uzela joj stvari koje je poklonila, nastavila sa uvredama... izgovorila je najodvratnije stvari i pokušavala celu kuću da okrene protiv nje. Onda ustane i kaze ''ja nista nisam uradila, oni mene provociraju'', dok je oni ne primecuju. Nasuprot tome, oni su Matoroj tema 24 sata.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading