Jovana Tomić Matora
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Jovana Tomić Matora i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je pogrešila u vezi Anite Stanojlović.

Rijaliti učesnica gostovala je danas kod Janjuša i Kačavende u emisiji, gde je progovorila o "pranju" Anite zbog veze sa njom.

Jovana Tomić Matora

Foto: TvPink

 

- Rekla sam nema stajanja, ja sam sad najgora, oni kao mene drže u šaci, ja sam izgleda najgora. Ja sam svesna da sam pogana, ali ono što nisam, stvarno nisam. Vidim da je pranje uključeno, pa da vidimo ko će da se vrati, možda čukundeda vrač njen. Ja ne mislim da sam za sve u pravu, za ono što sam kriva ja priznajem. Oni će kao da se peru, a nama da nabace na nos da smo mi loši. Ja sam rešila samo da se branim, kad meni neko kaže da sam bolesnica ja ćutim triput, četvrti put odgovorim. Baš me briga i za Anitu i za bilo koga drugog, ne znam šta hoće više sa tim razdvajanjem - rekla je besno Matora.

Javnost besna na Anitu

O odnosu Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović i dalje se priča u Eliti, naročito nakon što ju je mlada rijaliti učesnica prevarila sa Anđelom Ranković.

Nakon što je Anita sinoć javno otkrila da se ljubav sa Matorom ugasila nakon 20 dana po izlasku iz Elite, javnost je na nju besna, a komentari se samo nižu. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading