Anita i Anđelo
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Anita Stanojlović nekoliko puta javno je istakla kako je život nije mazio.

Na spisak svih nedaća koje su je zadesile Anita je jednom prilikom dodala i to da ju je tadašnji šef dodirivao protiv njene volje.

Ona je tada ispričala da se nije nimalo prijatno osećala, te opisala kako je izgledala pomenuta situacija.

Anita i Matora

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Taj čovek je prema meni uvek bio korektan. Nisam znala nikad da mu se sviđam, da je bacio oko na mene, ali sam video da je često dolazio do mog stola da ćaskamo. Mislila sam da sam mu samo simpatična i da je to normalno, da to radi sa svim koleginicama, ali nije bilo tako. Bila sam tu nova, nisam imala pojma da se to s njim u firmi i ranije dešavalo. To je trajalo neko vreme, onda je ostajao posle smene da me pita da idemo na kafe i ručkove. Bilo mi je sve sumnjivo, ali opet, računam, oženjen je čovek, neće otići predaleko - pričala je Anita pre ulaska tada u "Zadrugu 6".

Čovek je razgovarao sa mnom i kad je krenuo ka svojoj kancelariji, dirao me je po zadnjici. Ostala sam ukopana u mestu. Pravila sam se luda, ali nisam bila u situaciji da reagujem i dam otkaz. Imala sam privatne probleme. To se ponavljalo više puta, onda me je preko poruke pitao da se vidimo u jednom hotelu. Požalila sam se drugarici, rekla mi je da sve prijavim, ali nisam smela. On je moćan čovek, znala sam da će biti moja reč protiv njegove i da od toga nema ništa. Posle sam dala otkaz, ali nisam nikad pričala o tome - otkrila je Anita svojevremeno.

BONUS VIDEO:

services.brid.tv

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading