Anita i Anđelo
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

O odnosu Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović i dalje se priča u Eliti, naročito nakon što ju je mlada rijaliti učesnica prevarila sa Anđelom Ranković.

Nakon što je Anita sinoć javno otkrila da se ljubav sa Matorom ugasila nakon 20 dana po izlasku iz Elite, javnost je na nju besna, a komentari se samo nižu.

- "Laže, pere se zbog gej veze", "Da li je ovo moguće", "Kakva to osoba lažira emocije zarad popularnosti i slave?", "Videli smo svi to, ali samo Matora nije", "Svaka čast Jovani kako je smirena nakon svega", "Glumiti lezbejku i u brak ući da bi ušla u Zadrugu je dno dna", "Mora ovo da priča" - samos u neki od komentara besnih fanova Elite.

Venčale se na Svetom Stefanu

 

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora stupile su u brak prošlog leta.

Gala venčanje održano je u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, iz razloga što u Srbiji još uvek nisu usvojeni istopolni brakovi. Matora i Anita su u luksuznoj vili, vrednoj tri miliona evra, na Svetom Stefanu, okupile brojne zvanice.

Na njihovom slavlju pojavio se veliki broj bivših zadrugara, a za kumove Anita je izabrala Marka Đedovića, a Matora drugaricu Tamaru.

Matora je za svadbu iskeširala oko 80.000 evra. Jovana je samo za Anitu spremila poseban poklon, vredan preko 30.000 evra.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading