Anđela Šparavalo
Foto: Printscreen/Foto: Pink

Anđela Šparavalo nedavno je proslavila rođendan u Eliti, a umesto da tog dana blista od sreće, učesnica je grcala u suzama zbog pisma koje joj je poslala njena porodica.

Aleksandar Šparavalo je svojoj ćerki poslao pasoš u Šimanovce, ističući da bi joj najbolje bilo da nakon rijalitija napusti zemlju, jer bi, kako je napisao, njihov susret mogao da bude koban po nju.

Sada se oglasila i njena majka, Aleksandra, koja je istakla da preko svog mišljenja ne prelazi, uprkos osudama javnosti, i da lezbejku u kući neće!

- Nije mi baš dobro. Slabije gledamo rijaliti, šalju mi klipove, iako sam rekla da mi niko ništa ne šalje. Nisam baš kako treba sa zdravljem, iskreno. Idem na neke razne analize, pod velikim sam, ogromnim stresom. Videćemo, nadam se da će sve biti kako treba, ali stres je mnogo veliki. Muž mi je rekao da se ugasim, da ne gledamo rijaliti, što manje da budemo upućeni u sve. Gledala bih kad Anđela ne bi sedela pored Bojane, meni je sam taj prizor gadan. Njena prebačena ruka preko nje, meni već nije dobro, počne da mi lupa srce - počinje priču Aleksandra i dodaje:

Anđela Šparavalo

Foto: Pink

 

- Anđela je rekla da je odabrala svoj put, a mi lezbejku u kući nećemo nikada prihvatiti! To mora da se zna, jedno te isto pričamo od početka, ne menjamo stav. Nećemo ženu u kući, a pogotovo ne Bojanu! Neću da mi Anđela dođe s takvim mislima uopšte u kuću, da mi spomene ženu! Da li ljudi mislili da smo konzervativni, ovakvi, onakvi, ne zanima me. Imamo svoje mišljenje i njega se držimo. Nemamo mi ništa da postignemo tim pismom, ostavili smo joj u Šimanovce taj pasoš jer nam ona nikada neće doći kući sa tim mislima o ženi. Oprostili smo se od nje, odrekli. Ovo nam nije sprdnja, ni igra, ovo je život. Najiskrenije mi je žao što će Anđela sebi upropastiti mladost.

Aleksandra ističe da stoji pri svojoj odluci sve dok je Anđela u istopolnoj vezi.

- Sve dok je sa Bojanom, mi ostajemo pri svom stavu - da ne dolazi kući, da promeni prezime. Meni ona ne treba, gadi mi se samo kad joj priđe. Ma, kakvi, nećemo to prihvatiti u životu. Idi, bre, skloni se od nas, nemoj da nam uništavaš život, moj sin neće da mu sestra bude lezbejka. Koliko god da je mali, on tako priča - rekla je ona i dodala da ne postoji šansa da se pojave na finalnoj večeri.

- Ne, sigurno ne! Ne znam šta će biti do kraja, kako će se izjasniti. Na finale nećemo doći sigurno, ni ja ni muž, ne želim da se brukam. Da mi kaže tamo da voli ženu?! Ne daj Bože da mi kaže to, obezbeđenje bi moralo da reaguje. Niko od nas ne može da svari da bude sa ženom. A da mi kaže:"Mama, izvini, pogrešila sam, probala sam", okej. Nismo mi toliko zatucani. Ali, uslov da se vrati kući jeste da se izvini, da kaže da je pogrešila i da ni ne pomisli više na Bojanu. Razumem današnju omladinu, probaju... Ali, ne mogu da verujem šta ona više postiže sa njenim lažima, čemu to?! Ne shvatam je.  Bojana kaže da se ja perem. Od čega se ja perem?! Kako je Anđela odrastala kod nas, sve može da se proveri, ovo je mala sredina, svi se znamo. Nemam da se perem ni od čega, ni da ratujem, znamo ko smo i šta smo. Bojana joj je totalno izokrenula mozak. Bojana se uplašila tužbi, igra rijaliti sa nama, pa će napraviti za par dana foru, da je šutne. Sad je uz nju, Anđela je kao neka žrtva... Kako ona odjednom sad toliko voli i ljubi Anđelu? - rekla je ona.

Anđela, Bojana

Foto: Pink

 

Šparavalo je istakla da joj je Bojana uništila dete.

- Anđela je tek upisala prvu godinu fakulteta, stopirala zbog rijalitija. Sada neka joj Bojana plaća fakultet, vožnju, nek je izdržava Bojana, čisti stan, sprema, kuva, pegla... Nek joj Bojana bude čistačica i kuvarica, mama i tata, sve će da radi za nju, jer ona ne može sama. I mora da je finansira, samo ne znam od čega. Bojana će ponovo da prosi na ulici. Monstrum, prevarant, budaletina! Uništila mi je dete! Tri meseca je uvlačila u svoje kandže, a sada igra svoju igru, a Anđela je hoće. Šta ja da radim? Ne mogu da promenim to, ako hoće sa njom. Plašim se šta će s Anđelom biti kad izađe, kad je lupi realnost - zaključila je Aleksandra Šparavalo za Pink.rs.

Podsetimo, pismo je izazvalo burne reakcije i među učesnicima koji smatraju da se deca zbog ovakvih stvari ubijaju. Više o njihovoj reakciji pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nadica

11.05.2024 09:52

Da li ovi primitivci znaju da je zakonom kažnjiva rodna diskriminacija, a oni se odriču ćerke zbog toga