Anđelini roditelji
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen/Pink

Anđela Šparavalo juče je proslavila rođendan u Eliti. Umesto da tog dana blista od sreće, učesnica je grcala u suzama zbog pisma koje joj je poslala njena porodica.

Aleksandar Šparavalo je svojoj ćerki poslao pasoš u Šimanovce, ističući da bi joj najbolje bilo da nakon rijalitija napusti zemlju, jer bi, kako je napisao, njihoiv susret mogao da bude koban po nju. 

Narod u Srbiji je masovno osudio ovaj sramni i skandalozni postupak njenih roditelja i Aleksandra i Aleksandru su razapeli na stubu srama.

Ispod videa koji je objavljen, a na kome Anđela čita pismo, samo se nižu komentari.

- "Ovo je sramota, oni ne zaslužuju da imaju decu. Treba im i sina oduzeti, a ovaj javni govor mržnje, koji traje već mesecima, oštro osuditi", "Kakvi su to ljud", "Kakav su ološ ovi roditelji", "Dete se ne smeš odreći", "Ovo je užasno šta ovi roditelji rade, ne daj bože da naudi sebi", "Sram vas bilo, nikakvi ste roditelji", "Izgleda da je majka modernizovana samo kada treba da stavi silikone"...

Podsetimo, pismo je izazvalo burne reakcije i među učesnicima koji smatraju da se deca zbog ovakvih stvari ubijaju

Anđela

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Pismo koje je Anđela dobila od roditelja prenosimo u celosti: 

- Anđela, čuo sam jutros šta si nam poručila i da si odabrala svoj put i rešila da upropastiš svoj život. Sve vreme našeg oglašavanja je bilo da se dozoveš pameti, ali je sve bilo uzalud - čitala je Anđela pismo i gutala knedle:

- Urnisala si porodicu, a naročito brata i mamu. Ja te kao otac gledam i ne mogu da verujem kakvog sam monstruma gajio 20 godina. Znaj da ti je pasoš danas dostavljen u Šimanovce, jer kad budeš izašla, najbolje bi ti bilo da odeš iz zemlje i to negde gde te ne mogu naći. Toliko si nam bola nanela da naš susret može da bude veoman koban po tebe - rekao je njen otac i dodao:

- Ps. Nemoj da sam čuo da spominješ prezime Šparavalo koje ćeš po izlasku morati da promeniš, jer osoba koja je protiv svoje porodice ne zaslužija da nosi njeno prezime - napisao je otac Anđele Šparavalo.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nada

05.05.2024 12:15

U ovakvoj siuaciji moraju se ukljuciti psihijatri i psiholozi i pomoci ovoj mladoj devojci da nadje pravi put dok nebude kasno - roditelje javno osuditi !!!!!!!!! Sigurna sam da bi je roditelji odmah zagrlili ako bi pobedila u Eliti !

Cile

05.05.2024 13:56

Treba pomisliti kako bi se vi poneli da ste na njihovom mestu odreći se NE ali odveszi je na lečenje pod hitno