Anđelo Ranković
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Anđelo Ranković je žestoko izvređao Bojanu Pavlović tokom biranja najdrskije osobe u Eliti, a nije štedeo ni Ivana Marinković.

Rijaliti učesnik smatra da je Bojana iskompleksirana zato što nema muški polni organ, te u muške butike ulazi kako bi kupovala gaće.

- Na drugom mestu je korumpirani inspektor, ili ti džokej, takođe si i slina. Ona je drska ovde u svakom mogućem izlaganju, unosila se ljudima u facu i izazivala ih na fizički kontakt, govori Anđeli da je ku*vetina jer je bila sa Majčicom, a devojka nije ništa loše uradila - rekao je Anđelo.

- Odluči se šta si ti smigl ili smigolf, ni jedan argument nisi dao, a meni je drago što osobe poput tebe nemaju argumente. Postoje veštački pe*isi za ove kojima ne može da se digne, pa ćemo da ti nabavimo jedan - odbrusila je Bojana.

Bojana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Drska si kad ulaziš u muški butik i kupuješ muške gaće jer si iskompleksirana što nemaš pe*is. Treća osoba je Ivan koji je trol buđola č*arinković Marinković. On je drzak kada preti maloletnoj deci i drzak kada ne vodi računa o svojoj deci - rekao je Anđelo.

- Jel dostojanstveno to što je pričala za Gocu krupijerku i uvukla ženu koja radi ovde u višednevnu raspravu - rekao je Ivan.

- Po meni na prvom mestu je Kačavenda koja mi je drsko odbrusila nakon što sam odbila cimet, na drugom mestu je Bojana bolesnica koja je pokazala drskost prema voditeljki i kad je rekla da će tužiti majku od svoje devojke, na trećem mestu je Danka koja mi je pretila - rekla je Anita.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading