Jelena Marinković
Foto: Printscreen/Printscreen

U Eliti je u toku anketa, a ukućani biraju najsamokritičniju osobu.

Naime, Marinkovići su nikad žustrije opleli po ukućanima

- Dobar dan svim isfrustriranim glavatim spodobama i onima koji nisu popili terapiju, nadam se da će biti dobro do kraja ove sezone. Samokritične osobe su Matora iz primera da se pokajala za neke stvari, Janjuš mi je super ali mi se ne sviđa kada priča o nekim učesnicima ironično jer su ovde stvarno zaluđeni neki ljudi -rekla je Jelena.

Jelena Marinković

Printscreen

 

- Prva osoba je Miljana Kulić koja je jako samokritična, onda Milica koja uvek polazi od sebe i na trećem mestu je Maja Marinković -rekla je Danka.

Jelena Marinković

Printscreen

 

- Ja se plašim vaših reakcija jer pokazujete tolike frustracije jer imate traume iz prethodnih veza i odnosa, iskazujete svoja nezadovoljstva kroz nas, mene i Jelenu najviše. Zbog vaših loših procena u ovoj sezoni Jelena i ja nemamo nikakav problem i mislim da ih nećemo imati. Ne mogu da navedem ni Matoru ni Ša jer bih voleo da ih ne vidim sledeće sezone, mogu da navedem ukućana kojeg mogu da uporedim sa Anom Ćurčić a to je Stanislav, drugu osobu stvarno nemam koga da navedem, ajde reći ču Teodoru jer misli da ne zaslužuje Bebicu i da će flertovati sa Gačićem, a treća osoba je Bojana Pavlović jer kritikuje sebe za odnos sa Anđelom - rekao je Ivan.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading