Miljana
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić u ranim jutarnjim satima pretražila je celo imanje kako bi pronašla Nenada Macanovića Bebicu i Teodoru Delić.

Kulićeva je odlučila da im ne da da spavaju nakon što su se pomirili posle nekoliko dana. 

Miljana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ona je sve vreme jurila po imanju i na sve načine pokušavala da ih nađe, ali joj to nije polazilo za rukom jer su oni spavali u pabu.

Miljana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Miljana nije odustala ni nakon nekog vremena, već je nastavila da obilazi imanje ne bi li pronašla svog bivšeg i njegovu devojku.

Miljana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Dok je išla imanjem, Miljana je zastala kod paba i uletela u pab gde je zatekla Bebicu i Teodoru kako spavaju zagrljeni, koji su odmah skočili iz kreveta kada su videli Miljanu.

Kako je produkcija uočila Miljanine namere, na imanje je hitno poslato obezbeđenje koje se stvorilo munjevitom brzinom imajući u vidu šta je Kulićeva ranije pokušavala da uradila Bebici i Teodori. 

Miljana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Društvenim mrežama krenuli su da kruže komentari ljudi koji su već besni zbog Miljaninog ponašanja koje traje već mesecima. 

- "Bolesnica", "Ovo što radi je ludo, uhodi ljude", "Oni se plaše nje, vidi im reakcije", "Neuračunljiva je, ovo je bizarno" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading