Elita logo
Foto: Privatna arhiva/Promo

Kao i svake nedelje, pre izbacivanja takmičara, Darko Tanasijević u emisiji ugosti nekoliko učesnika sa aktuelnom pričom. 

Na red je došla i Miljana Kulić koja je otkrila nekoliko tajni za koje gledaoci nisu znali. 

- Miljana, kakav je ovo rat sa Ša? - upitao je Darko o gorućoj temi, koja je izazvala pravu paniku među ukućanima.

- Jako mi je interesantan, jer je postao mnogo bezobrazan. Ja sam ga štedela i pakovala u celofan. Odeš u pušionu vidiš da je Miona tamo... očekuješ odmah njega, izađem odmah. Mi pevamo pesmu Izrael i Palestina, on misli da ja njemu pevam, kaže da sam ga nkULamerno provocirala - rekla je Miljana.

Miljana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Kako ti se čini ova situacija Janjuša i Aneli? - upitao je Darko.

- Bebica je klasičan folirant, ulazi u toalet i folira se da povraća da bi Teodora čula i sažalila se. Ako on može da se druži sa Ivanom, mogu i ja sa njom, ona je meni beskrajno simpatična - rekla je Miljana.

Miljana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Pobeže ti meni sa Janjuša - zaklučio je Darko.

- Da, izvini. Janjuš je klasičan folirant, hteo je da dokaže pred celim svetom da je onako kako on kaže. Greota je što se igra sa polupanom ženom. Ja sam bila ubeđena da je on zaljubljen, a da je ona folirant. Posle onih reči, ja verujem da njoj nije bilo lako, ne zna se ko je ružniji od koga, ko je lukaviji. Privukla ga je njegova harizm. On se pere od nje pred kraj, to sam i ja rekla. Parovi se dele, sada su bitni plasmani, misle da se ništa ne vidi napolje - rekla je Miljana.
 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading