Ivan Marinković
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Rijaliti učesnik Ivan Marinković progovorio je sinoć u emisiji uživo o braku sa Gocom Tržan, njihovoj ćerki, ali je spomenuo i kakav oni odnos imaju.

On smatra da je Goca dosta uticala na mišljenje koje Lena ima o njemu, ali i o njegovom sinu kog je dobio sa Miljanom Kulić, te priznao pojedine stvari o kojima do sada nije pričao.

- Moj i Gocin brak je bio jedan od najidealnijih brakova, ona je mene smatrala idealnim, kao i ja nju. To je bio idealan brak, to su neki početci krajaq koji se vide. Onda je bio jedan period u kome se njišta nije dešavalo, ja sam pozvan u rijaliti, nije se pričalo o njoj, ona je gostovala jednu žurku, normalno smo se pozdravili. Bili smo i dalje aktuelni u medijima, javiše zbog rijalitija, ona zbog svog posla. Nakon toga ja sam ušao u drugi rijaliti, ja sam tamo imao veze i veza sa Miljanom kao i dete. Tu se negde sve promenilo, došlo je do našeg razilaženja. Mi nemamo nikakvu komunikaciju sem što se oko alimentacije čujemo, kada ja proverimda li su pare legle na račun. Poslednjih par godina je krenulo to da me pominje u medijima i blati. Ne razumem poentu da sada iznosi prljav veš, moj generalni utisak je da moja bivša supruga ima potrebu da me oblati - rekao je Ivan.

Ivan Marinković

Foto: TvPink

 

- Šta te to izbacilo iz takta kada si čuo? - upitao je Đedović.

Kada sam ja bio nešto bolestan i imao neki virusnu infekciju mozga, ona je pričala kao spasila mi je život, odvela me u bolnicu nisam imao nikoga. To što je pisala je i istina i nije. Ona to sada predstavlja psole 11 godina kao da se nekome dokazuje i pravda, ima svoj život i pesme, ne znam zašto se time bavi. ja sam rekao Jeleni da li je moguće da ovo žena priča, za taj virus. Mogao sam imati ozbiljne posledice, jer je to opasno - rekao je Ivan.

- Da li je možda razlog tvoje neodgovorno ponašanje prema Leni - rekao je Đedović.

- Nikada nisam bio neodgovoran prema njoj - rekao je Ivan.

- Koji je razlog što onda Goca kaže da je Lenin otac Raša, a ne ti? - upitao je Đedović.

- Imam neku ideju zbog čega je to tako, kada već pričamo o tome, podsetiću da nakon našeg razgovora, sve do mog ulaska u rijaliti, naš odnos je bio i više nego korektan, nakon mog izlaska ona je bila ljuta i besna. Ljuborna je bila što se ja reklamiram kao njen bivši muž, što je živa istina, jer su mene tako poznavali. Nakon toga je počelo potpuno udaljavanje, za te dve godine smo funkcionisali bez alimentacije. Posle toa je počelo, tužila me je, bili smo i na sudu. Uvek sam davao Leni novac. Ja sam ušao u rijaliti, tom periodu nisam plaćao alimentaciju, jeste mi u tom trenutku pokojni Alen, platio 1000 evra, jer sam ja bio u rijalitiju i nisam imao načina kako - rekao je Ivan

- Da li je tvoje prisustvo u meidjima nosilo neku vrstu odgovornosti obziriom da ti je ona bila ulaznica u medijski svet - upitao je Đedović.

- Imao sam njenu podršku, pred sam ulazak u drugi rijaliti, Farma se završila i mi smo ispeglali odnose, jesu se sveli na minimum. Ona je imala vezu, kao i ja, čak smo se viđali, ona ja i Raša. Neposredno do pre dan pred ulazak imao sam i Gocinu podršku, Lena me je ispratila. Ja ništa loše nisam uradio, niti sam tukao nekoga, niti neke stvari loše radio, ono što je posle toga usledilo i to što sam ja saznavao jeste ta veza sa Miljanom. Ona je tada u to vreme govorila da ne želi da se moje ime spominje i ne želi da priča o meni. Ja nikada nisam pričao o njoj - rekao je Iavn

- Kakve stvari treba da se dogode da dete kaže da joj nisi otac? - upitao je Marko.

Kada sam ja rekao Leni da je Željko njen brat i da će morati da se upoznaju, ona je meni rekla da ona njega ne smatra bratom. Oni moj odnos sa Miljanom i Željkom smatraju izdajom prema njima, smatraju da je to blam. Lena je sasvim odrasla i velika, ja nikda nisam išao i raspitivao se, ni za Željak ni za Lenu, moj je utisak, možda grešim, ali moj je utisak da je Goca sistemski uticala na Lenu zbog Miljane. Moj utisak je da su sistemski stvari urađene da se ja eliminišem iz Leninog života. Lenina rečenica je bila "Jel blam imati dete sa Miljanom Kulić". To me je Lena pitala - rekao je Ivan.

Ivan Marinković

Foto: TvPink

 

- Da li te pogađa što Lena kaže da si blam od oca? - upitao je Đedović.

- Nikada nisam ni čuo ni video da mene Lena smatra blamom, meni to nikad nije rekla. Ne znam da se ogradila od mene. Ja sam sa Lenom u kontaktu bio do pre 6 meseci, čitao sam da Goca insistira da joj Raša bude otac. Mislim da je želja da čoveka koga voli, a nemaju zajedničko dete, da ga negde približi i za to je imala sasvim dovoljno vremena. Imala je prilike za to. Hrani mu ego tako. Koristila je Lenu u svrhu manipulacije, ja sam se dopisivao sa Lenom, imala je maturu i slala slike haljina, cipela i tako dalje. U toj nekoj našoj komunikaciji ja sam zaključio da njena majka nju laže za neke stvari i to mi je bio pečat svega onoga što mislim godinama unazad. Goca je odigrala glavnu sistemsku ulogu, da bi negde mene udaljila od nje. Ja tu nemam krivicu nikakvu. Lena je svesna da o tome može da čita, bitno je da je u periodu njenog odrastanja glavni faktor i osoba koja je sa njom provodila vremena jeste njena majka. Ja sam uvek izbegavao da pričam o tome - rekao je Ivan.

- Da li ona misli da je izdaja što si ti za njenu mamu rekao takve stvari? - upitao je Marko.

- Ne bi treebalo, ako je ljuta na mene, treba da bude ljuta i na mamu koja je godinama blatila njenog tatu. Izgleda da ona nije ljuta na majku, ali na mene jeste, ne znam zbog čega. Meni nije bio cilj da nekoga nagrdim, da je meni to bio cilj, ponavvljao bih to. Mnogo je slobodnija nego puno žena ovde, pošto je medijski eksponirana i daje izjave u kojima priča neke stvari koje mi pričamo u afektu. Ja sam u jednom trenutku, s obzirom da se meni zamerilo to pojavljivanje i odnos sa Miljanom, kao i dete. To se meni zamerilo, ja sam se zapitao da li je moguće kada je njena majka godinama pet puta eksplicitnija u tim stvarima. Ovo što sam ja sada rekao, sve stvari ste mogli da pročitate i popričate. Ja sa njom nemam kontakt - rekao je Ivan.

Pop pevačica Goca Tržan otvoreno je govorila u jednom emisiji o svom braku sa rijaliti zvezdom Ivanom Marinković i istakla kako se stidi svog izbora.

Ona je istakla da nema problem sa tim brakom, sve dok mu se ne spominje ime, a onda dodala kako smo svi mi imali neke greške u životu, pa i ona.

- Nemam ja problem sa prethodnim brakom sve dok mu ne pominjemo ime. Svi smo imali greške i pravimo greške u životu. Da se razumemo, nije on moja prva greška u smislu emotivnom. Bila je takođe jedna krupna greška pre njega i ja sam iz jedne greške uletela u zapravo istu grešku, ali je ona antipod, a antipodi su zapravo lice i naličje iste stvari - ispričala je Goca i otvoreno priznala:

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading