Maja Marinković
Foto: Printscreen/Printscreen

Radomir Taki Marinković otkrio je šokantne detalje o svojoj naslednici, Maji Marinković, o kojima javnost do sada nije znala ništa.

Maja

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Tokom boravka u rijalitiju Maja je govoria o svom ocu za kog je jako vezana, majkom sa kojom nema blizak odnos, ali nikada do sada nije pominjala koliko pati za bakom, koja nije više među živima.

Naime, Taki je, gostujući u jednoj emisiji,  kroz suze i jecaj govorio o situaciji kada mu je zbog ćerke bilo jako teško.

- Jednom mi komšija kaže: "Taki, Taki dođi, evo sad sam ti sreo Maju, ode. Otišla je na groblje kod bake." Ja otrčim, to je 200 metara od kuće, kaže ona: "Ja imam tajne sa bakom” - kroz suze govorio je Taki, pa nastavio:

MAJA REDOVNO PRIČA SA NJENIM SPOMENIKOM Taki kroz jecaje otkrio istinu, njenu smrt nikada nije prebolela, stalno ide na groblje

Printscreen

 

- Mnogo mi je teško, ne mogu da pričam na tu temu. Ne volim da se bavim patetikom, ali ovo je istina. Ona sedi pored spomenika, pored groba i priča sa bakom - rekao je Taki u emisiji "Pretres" na televiziji Hype.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading