Teodora Delić
Foto: Printscreen/Printscreen You tube

Bivši rijaliti par Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić planiraju da ponovo obnove vezu, a sudeći po trenutnoj situaciji, to im baš i ne ide od ruke. 

Bebica je sinoć Delićevu uporedio sa njegovom bivšom devojkom, Miljanom Kulić. 

- Teodora volim naš odnos toplo-hladno, ali mislim da tako ne može da teramo doveka. Moramo da sednemo da popričamo i tako vidimo šta ćemo. Ne moramo da se mučimo ako vidimo da nam veza ne ide. Nekad me podsećaš na Miljanu, a to mi se ne dopada. Veća si ludača sad neko ona! To se spolja ne vidi, ali kad teraš inat to mi se ne sviđa. Tako je isto ona radila - pričao je Bebica, a Delićka se nadovezala:

Teodora i Bebica

Printscreen

 

Ne mogu da verujem da me porediš sa njom. To je neka fora da bi me isprovocirao, ali na to neću da nasedam. Što se mene tiče, sve je u redu, a oko pomirenja mi se danas ne priča!

Podsetimo, Bebica već danima pokušava da smekša Delićku, ali mu to nikako ne polazi za rukom.

- Voleo bih samo da mi u nekom trenutku kažeš šta je problem. Ne mogu da skapiram što sam ti postao ovoliko odbojan... Nekako nije u redu, ipak mislim da nisam ništa strašno uradio da bismo se ovako udaljili. Ako nema iskrenosti u razgovoru, kako možemo da je očekujemo u drugim stvarima - pričao je Macanović ranije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading