Stanija
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Starleta Stanija Dobrojević stavila je tačku na emotivnu vezu sa Asminom Durdžićem, nakon što je učesnica Elite Aneli Ahmić počela da iznosi u javnost niz tvrdnji o njemu, za početak, da je i dalje u verskom braku sa njom.

Međutim, oni su danas fotogrfisali u Majamiju u i objavili fotografije sa istog mesta u isto vreme, te tu fanovi odmah tvrdili kako je došlo do pomirenja, a tim povodom oglasio se Asmin i otkrio da li je to istina.

Stanija

Foto: Printscreen/instagram

 

Došao sam u Majami da nađem Staniju da porazgovaramo uživo. Imao sam ljude da mi dojave gde će biti. Iako je bila ljuta bilo joj drago kad me videla. Mnogo sam pogrešio prema njoj i sve što se dešava... ali mogu samo da kažem da je ona veliki čovek i kad su mi svi okrenuli leđa, ona je ipak bila korektna prema meni i zato sam joj dužnik doveka - poručio je Asmin i dodao:

- Došao sam ovde samo na par dana i vraćam se za Austriju jer me čekaju novi projekti i gradnja. A šta će biti sa nama i hoćemo li uspeti posle svega, videćemo, ali ja neću odustati - dodao je Asmin za "Blic".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading