Ana uklonila tetovažu posvećenu Zvezdanu
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Nekadašnja prijateljica is saradnica Ane Ćurčić, Jovana Šmizla, gostujući u jednoj emisiji, izgovorila je strašne stvari na račun nje.

Naime, ona osim što tvrdi da je Ana navodno tukla svoju svekrvu, tvrdi i da ju je namerno vodila kod lekara kako bi je okarakterisala kao ludu osobu.

- Juče je čitava nacija ostala u šoku nakon Mileninog priznanja da je Ana Ćurčić maltretirala njenu svekrvu i da joj je bila robinja, koja su tvoja saznanja? - upitala je voditeljka

- Drago mi je da je progovorila, ako je žrtva nasilja nije trebala da maltretira svoju svekrvu. Žena ima jaku depresiju i anksioznost, nju su pustili iz psihijatrije, što znači da žena nije težak slučaj. Tvrdim da je Anina svekrva pila neke sumnjive lekove iako je Ana to demantovala. Teta Slavka me je zvala i jecala na telefon da dođem, ona je nju ostavila samu i kad sam ja krenula naišla je dotična i uzela njen telefon, pozvala me i pitala zašto me je zvala. Kad sam došla da je vidim, Slavka je bila pod sedativima, ali je svesno pričala - priznala je Šmizla.

- Da li si bila prisutna kada je ona vršila nasilje nad njom? - upitala je voditeljka.

- Ja sam to čula od proverenih izvora, ona je sa svojom svekrvom uvek pričala bezobrazno, a ona mukica joj govorila pa dobro, polako. Ana je rekla da mora da bude tako odsečna kako bi je ona slušala. Toliko o tome kolika je žrtva nasilja. Čula sam i to da nisam živela kod nje, jesam itekako, stalno sam bila kod nje i konstantno smo ležali zajedno. Ona je non stop pratila Zvezdana, bila je opterećena njime. Nisam ja radila kod nje, mi smo radile zajedno, odustala sam jer je totalno neodgovorna i nikad ne dolazi na posao - otkrila je Šmizla.

- Da li je i tebe kao i kumu obmanula koji je njen razlog ulaska u rijaliti? - pitala je voditeljka.

- Njeno je bilo da ulazi da se osveti, da će da mu se us*re u život, kao na finjaka da će da mu zavuče. On će kao sa vrata da zanemi, ali malo sutra. Htela je da uđem sa njom kako bi mogla da je kontrolišem. Svekrva je sve vreme bila u domu - odbrusila je Šmizla.

- Da li je Zvezdan bio obavešten o tim njenom maltretiranju njegove majke? -pita voditeljka.

- Pa nije bio obavešten, mi nismo bili tu kada je ona nju tukla, znam da je samo tako sa njom pričala da bi se Slavka trgla, tako je bar ona to predstavljala - rekla je Šmizla.

- Bilo mi je sumnjivo jer je ona počela da izbegava dolazak na posao i čula sam od njenih radnica da je ona zlostavlja i maltretira, da je pravi ludom još više, da joj daje određene lekove. Prvo mi je Slavica na jedan način pokušala da nagovesti kao da mi je tražila pomoć, mogla sam da čujem njen vapaj. Ona je imala strah od nje, Ana tako non stop urla, pogotovo kad je po lekovima. Ana je nju vodila na ispitivanja sve vreme, kao da je želela da dokaže da ona luda i da je stavi na lekove. Žena kad nije pod lekovima totalno je normalna, ona se izjasnila da je Slavka njoj dala novac za kafu neku i žena je morala da proda stan zbog tog biznisa sa kafom. Posao je propao i posle nije znala gde će - otkrila je Šmizla.

- Zašto su te radnice ćutale i nisu prijavile to policiji? -pitala je voditeljka.

- Tu niko nije hteo da se meša, Ana ni malo nije naivna, ona zna da bude jako bezobrazna i opasna. Lagala je da je imala strah od Zvezdana jer on nikada nije pravio problem, on je gledao tv i nije ništa radio bitno. Ona je oduvek bila veći autoritet i jedina osoba koja je vršila nasilje - dodala je Šmizla u emisiji na Red televiziji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading