Ana Ćurčić
Foto: Alo/Foto: Alo/DejanBriza

Na Hype televiziji došlo do suočavanja između dve nekada najbolje drugarice Jovane Novakov Šmizle i Ane Ćurčić.

Naime, Jovana Novakov Šmizla došla je sa dve “gorile” na televiziju Hype zbog gostovanja, a kada je zamoljena da njeno “navodno obezbeđenje” izađe i sačeka je ispred, ona je besno napustila prostorije.

Tim povodom oglasio se vlasnik televizije Saša Mirković koji je odmah stao u zaštitu svojih zaposlenih, a protiv svih ličnosti sa snimka koji je objavio na svom Instagram profilu biće podnete krivične prijave.

Nakon toga, oglasila se i Ana Ćurčić koja se javno zahvalila Hype televiziji i direktoru Saši Mirkoviću koji je stao u njenu zaštitu:

Saša Mirković

Foto: Instagram

 

- Dragi Moji hvala vam na podršci! Ja sam dobro i sve je u najboljem redu. Televizija na kojoj radim je još jednom pokazala da zaista brine za bezbednost svih zaposlenih i hvala im na tome. Zahvaljujući direktoru Saši Mirkoviću, osobe sa snimka morale su da napuste prostorije redakcije jer zastrašivanja i ugrožavanja bezbednosti zaposlenih, uključujući i mene – nisu moguća na Hypetv. Voli vas vaša Ana – napisala je Ana Ćurčić na svom Instagram profilu.

Potom, Saša Mirković je podelio Anin post, pružio joj podršku i napisao:

– Žene kao i sve zaposlene u Hype produkciji niko ne sme da maltretira i zastrašuje! To nikada nećemo dozvoliti – napisao je Saša Mirković.

Podsetimo, sučavanje Šmizle i Ane Ćurčić kao i šta se sve desilo u Studiju Hypetv, pogledajte večeras u 21h, samo na Hype televiziji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading