Ana i Milena
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official, youtube/Gordon Ramsay Restaurants

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", Ana Ćurčić, nedavno se pridružila timu Hype produkcije.

Ana je sada za Alo! otkrila kako se oseća na novom poslu, pa se dotakla bivše drugarice Milene Kačavende, koja je u rijalitiju iznela šokantne tvrdnje o njoj.

- Trenutno radim u marketingu i toliko mi je prelepo i toliko sam oduševljena svime da ne mogu da opišem to. Najviše mi se dopada kolektiv, kao i organizacija i podela rada, sve je striktno i konkretno, kako i treba da bude. O vlasniku, naravno, imam da kažem sve najbolje, na obostrano zadovoljstvo sam na ovoj poziciji gde jesam - kazala je ona, pa otkrila kako se snalazi na novoj poziciji:

- Do sada se nisam bavila marketingom na ovaj način, tako da je ovo za mene novo iskustvo i nov izazov, ali sam se dugo bavila prodajom, što marketing sam po sebi i jeste, tako da nemam nikakvih problema da se uhoham.

Ana je, nakon toga, dotakla i izjave Milene Kačavende koja je sinoć u rijalitiju izgovorila strašne stvari na njen račun. da je Ćurčićeva imala u planu da se, nakon ulaska u Zadrugu, pomiri sa Slavnićem.

- Ne pratim više rijaliti niti me to zanima. To je tako odavno, otkad sam napustila "Zadrugu". Bavim se sobom i drugim stvarima, ali s obzirom da se sinoć desio onaj haos, morala sam da ispratim. Jutros mi je telefon bio pun poruka. Nemam ja tu šta preterano da kažem, tužila sam ih opet, kao što sam ih tužila i pre. Mislim i na učesnike, ali i na čelnike, a tužila sam i Šmizlu, ako to želite da me pitate - rekla nam je Ana, a potom se osvrnula na priče da je u rijaliti ušla kako bi se pomirila sa Slavnićem.

- Pa neka ljudi vrate snimke od pre godinu dana, pa neka vide šta je tada pričala, a šta priča sada, biće im sve jasno. Ne bih te navode previše komentarisala jer se sve videlo, kako sam se ponašala i šta se odvijalo u rijalitiju. Mi nismo zemlja u kojoj moram takve stvari da rešavam ovako, već mogu da podnesem tužbu protiv nje što sam i uradila. Ona i ja već dugo komuniciramo samo preko suda i tako će i da ostane - rekla nam je Ćurčićeva, pa se osvrnula na sve uvrede koje joj je Kačavenda uputila javno:

- Ja njoj nikada nisam pominjala ni decu, ni porodicu, niti ću ikada, to samo govori o njoj i njenom vaspitanju. Moja porodica je sada zbog nje vrlo uzrujana, ali njeno je pravo da priča o meni na takav način, mislim da je pokazala kakva je i da je trenutno tamo gde pripada.

Milena je takođe istakla da joj je pozajmljivala velike količine novca, ali da nije imala pojma da se kocka, a Ana nam je sada objasnila i to.

- Ona je pričala da sam ja njoj bila najbliža drugarica na svetu, kako onda sad odjednom ništa nije znala? Neću to da komentarišem, nisam se ni pre preterano govorila o njoj, pa neću ni sad - rekla nam je Ana za kraj.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading