Milica i Terza
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Milica Veličković i njen dečko Bora Terzić imali su malo duže miran period, bez svađa i tuča, ali su sada opet na testu.

Naime, njih dvoje su se žestoko posvađali, u cik zore, nakon Igre istine, a uvrede koje su uputili jedno drugom ostavile su sve njihove cimere bez teksta.

- Oćeš da ti špričam ko te je je*ao ovde? Smrdi ti iz usta, pljuvačka tvoja, od previše spe*me. Plakaćeš i te kako - siktao je Terza iz sveg glasa i probudio elitare koji samo što su zaspali.

- Ajde klošaru jedan, da ti nije bilo mene ne bi dobio ni jednu čestitku od svojih, sram te bilo. Jel poenta da ja plačem ovde? Nemoj da mi bacaš stvari, ja cenim sve što su mi moji poslali, to što tebi niko ništa nije poslao to je moj problem - odbrusila mu je Milica.

- Što se nerviraš sad, ja ne se*em ja pričam. Rekla si mi šta si sve radila, neću sad da pričam, ali plakaćeš u budućnosti. Tvoji izbori su matorci od 50 godina. Kako ćeš da plačeš, tek ti sledi pakao u narednih 5 meseci. Ja sam te je*ao i završio sa tobom, isponižavao sam te na maks -rekao je Terza.

- Jeste da, ja sam bila sa svim i svakim, kad ti puknem dva tri šamara videćeš ko sam ja i šta sam. Ti si mudaš veliki, samo znaš da provociraš kao tetka neka - nastavila je Milica, dok je Bebica uzalud pokušavao da ih smiri.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading