Zvezdan i Slađa
Foto: ATA IMAGES/Ata Images

Bivši rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić, nakon učesća u "Zadruzi 6" potpuno se povukao iz javnosti. 

Slobodno vreme Zvezdan koristi kako bi trenirao, a novom objavom iznenadio je pratioce.

Izgled je potpuno promenio, mišiće na rukama je "napucao", a njegovim novim izgledom su žene oduševljene.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić prevario je svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić u "Zadruzi 6", a onda je Ana odlučila da uđe u rijaliti i raskrinka bivšeg. Ni nekoliko meseci nakon završetka rijalitija, strasti između njiih se ne smiruju. 

Ćurčićeva je nedavno u jednoj emisiji otkrila detalje veze sa Slavnićem, nakon čega se on besan oglasio na svom Instagram profilu i optužio bivšu da je navodno, laže. 

- Nakon izlaska iz rijaliti programa, posvetio sam se isključivo svom životu. Nisam se oglašavao do danas, ali je došlo vreme da i ja progovorim. Dakle, sve priče i insinuacije dotične gospođe, a tiču se teme nasilja i još mnogo toga, koje je iznosila od 27.01.2023, pa sve do danas su jedna velika i notorna laž. Iskreno sam se nadao da će se i ona usmeriti ka sebi i svom životu, ali izgleda da ipak ne može bez mene. Ovim putem želim da kažem jasno i glasno, dosta je bilo. Moji advokati će se pozabaviti time. Stop lažnim žrtvama nasilja - napisao je Zvezdan putem svog Instagram profila.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading