LAŽNA ŽRTVA NASILJA: Skandalozno oglašavanje Zvezdana Slavnića, uputio javno ove reči Ani Ćurčić, haos neviđenih razmera
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivša učesnica rijalitija i odnedavno voditeljka na "Hype" televiziji, Ana Ćurčić, javno je progovorila o svom životu i otkrila deške trenutke kroz koje je prolazila, uključujući i one sa Zvezdanom Slavnićem. 

Kako je Ana istakla, odlučila je da progovori o svojim iskustvima, iako je dugo vremena krila mnoge detalje od svoje porodice.

- Nisam sve govorila mami i sestri, krila sam skoro sve. Plašila sam se da joj kažem da ne dođe i kaže nešto njemu. Mama je znala neke stvari, ali sam dosta prećutkivala jer sam se plašila. On je prema mojoj deci i svima u mom životu bio izuzetno kulturan - objasnila je Ana u jednoj emisiji, pa nastavila:

- Sama sebi sam brisala suze u tim prilikama. U početku je i on meni brisao suze, pa se izvinjavao, ali to je početak. Kada ti o tome pričam kao da ne pričam o sebi. Ne mrzim ja njega, da ga mrzim opet je to neka emocija. Kada sam dobijala batine pitala sam ga: "Zašto?" On kaže: "Ti me iznerviraš, ti to meni uradiš"...

Nakon što je Ćurčićeva ovo iznela u javnost, oglasio se Zvezdan Slavnić, nakon višemesečne pauze. 

On se nije libio da i pored nasilničkog ponašanja koje je pokazao u rijalitiju, optuži Anu Ćurčić kao lažnu žrtvu nasilja i time najavi kontratužbu. 

Zvezdan

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nakon izlaska iz rijaliti programa, posvetio sam se isključivo svom životu. Nisam se oglašavao do danas, ali je došlo vreme da i ja progovorim. Dakle, sve priče i insinuacije dotične gospođe, a tiču se teme nasilja i još mnogo toga, koje je iznosila od 27.01.2023, pa sve do danas su jedna velika i notorna laž. Iskreno sam se nadao da će se i ona usmeriti ka sebi i svom životu, ali izgleda da ipak ne može bez mene. Ovim putem želim da kažem jasno i glasno, dosta je bilo. Moji advokati će se pozabaviti time. Stop lažnim žrtvama nasilja - napisao je Zvezdan putem svog Instagram profila.

Mnogi su osudili ovo njegovo oglašavanje, a korisnici društvenih mreža koji su pomno pratili dešavanja u "Zadruzi 6" kada su glavni akteri bili upravo Zvezdan i Ana, smatraju da Slavnić ovim ukopava samo sebe, sudeći po njegovom ponašanju u rijalitiju, koje je tada svima bilo vidljivo i okarakterisano kao nasilno. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading