Ana uklonila tetovažu posvećenu Zvezdanu
Foto: Alo/Foto: ATA Images

U najnovijem izdanju emisije “Pretres”, autora i voditelja Stefana Usiljanina, gost je Ana Ćurčić sa svojom majkom Milom.

Naime, Mila je otkrila detalje nasilja koje je pretrpela njena ćerka Ana, a na pitanje kako je reagovala kada je prvi put čuli da doživljava nasilje, odgovorila je sledeće:

 - Nisam znala puno toga što se dešavalo, ali sam neke stvari znala. Znala sam, recimo, pošto je ona došla kod mene sa decom u moj stan. Ja sam njoj videla modrice na nogama na butinama, drugi dan meni bude sumnjivo, a tad je bila sa Zvezdanom u emotivnoj vezi, nikad nisam bila za to da bude sa njim. Znala sam da on nije za nju i da ne može ništa da joj pruži. Veorvatno je postojala velika ljubav u početku. Kada sam je pitala šta je to, rekla je da je nosila slike sa Slavicom i da je pala - rekla je Mila, a onda dodala:

- Nikad mi nije rekla konkretno šta proživljava, kad god odem kod nje Zvezdan spava, ona je loše izgledala mislim da je već tada imala strah od njega. NIsam znala, nisam ni mogla da joj pomognem. Sećam se da me zvala u pola jedan noću, ja sam otišla on je držao kaiš u rukama. On je tako demonstrativno okrenuo se izašao, i vratio se i rekao mi ona je sad popila lekove i spavaće ona do ujutru - bila je iskrena Mila, pa nastavila:

- Ne daj Bože nikome - zaključila je Mila Ćurčić.

Podsetimo, vest da se Ana Ćurčić pridružila ekipi Hajp televizije, odjeknula je kao bomba, a najviše zbog činjenice što u istoj firmi već duže vreme radi Anina suparnica iz "Zadruge", Anđela Đuričić. 

Iako nikada nisu bile ni drugarice ni prijateljice, jer je njihovo upoznavanje krenulo pre godinu dana na veoma neobičan, da ne kažemo ružan način, sada ni jedna ni druga nemaju problem što dele kancelariju, ali i sede sto do stola.

Svaka zna svoje zaduženje i obaveze i sve obavljaju bez tenzije, a kao što je poznato u Hajp porodici sve funkcioniše kao pod konac, što je i sama Ana potvrdila. 

- Ja sam profesionalac, nemam nikakav problem. Bićemo koleginice - rekla je Ana i tako demantovala sva nagađanja i tračeve da između njih dve postoji bilo kakva netrpeljivost.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading