Anita i Anđelo
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U Beloj kući vodi se polemika oko preljuba i flertovanja sa drugim osoba tokom emotivne veze, a komentar Anđela Rankovića sve je šokirao.

Naimje, Anđelov ulazak u "Elitu" izazvao je pravi haos, s obzirom da se odmah prvog dana zbližio sa Anitom Stanojlović i tako zabio nož u leđa bivšoj prijateljici i njenoj supruzi Jovani Tomić Matoroj.

Međutim, iako su Anita i Anđelo ozvaničiti svoju emotivnu vezu, Ranković je svojim stavom o vezi sve iznenadio.

- Ja sam protiv prevare, ali ne volim da budem u vezi, volim da flertujem, da se muvam i ne volim da se obavezujem. Ja sam realan i svestan sebe, ja sam do sad bio samo u jednoj ozbiljnoj vezi i nisam varao nikada u vezama zato i više volim da budem slobodan. Baš iz tih razloga nisam želeo da budem u vezi. Uvek tražim kombinacije od devojaka ako to žele, uvek sve kažem iskreno, tako da ko želi, želi, ko ne, opet super i to je to. Naravnio voleo bih da jednom dana doživim mirnu luku i da se promenim - rekao je Anđelo.

- Ja sam totalno neuračunljiva meni ne treba papir, stavi kapuljaču jer si stvarno fejk. Sve si pokazao svojim primerom, znači da sad što pričaš znači da se fejk i da si ušao sa Anitom u vezu iz koristi - odbrusila je Bojana.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Salee

17.01.2024 10:34

Pa istina on je i sa muškarcima u kombinaciji