Anita Stanojlović
Foto: Printscreen/Printscreen

Iako je od svog ulaska u Elitu Anđelo Ranković negirao da će uploviti u vezu sa Anitom Stanojlović, sinoć su ipak završili zajedno u krevetu.

Njihova vrela akcija uzdrmala je Belu kuću, a sada je isplivao snimak na kom se vidi i šta su ljubavnici radili nakon odnosa.

Naime, na snimku se jasno vidi kako Stanojlovićeva nakon završenog odnosa uzima vlažne maramice i pomaže Anđelu da obriše svoj polni organ.  

U jednom trenutku Stanojlovićeva je sramežljivo pogledala u kameru dok se Ranković sve vreme krio ispod pokrivača. 

Podsetimo, nakon njihovog odnosa oglasila se Anitina majka Angelina koja je otkrila da je zbog ćerkinog potupka završila u bolnici.

- Izvinite, ali ja sam ponovo bila u hitnoj. Pojavila mi se angina pektoris od silnog stresa, po savetu lekara ja trenutno ne smem imati stres nikakav. Ja ću se javiti uskoro da porazgovaramo o svim lažima, uvredama iznetim na račun mene i moje porodice i Anitinom sveukupnom ponašanju - rekla je, pa dodala:

- Nikada nije imala podršku niti je vaspitana da ima se*s bez veze, a posebno ne na televiziji. Moji sinovi su uzorni momci, a mi trpimo linč zbog njenog ponašanja. Sada da uđem zviznula bih joj šamarčinu da se okrene oko sebe. Ja ne bih bila u šoku da je ona to radila napolju, ja svoje dete ne prepoznajem od prošle god. Ona je sedela u kući po svom izboru, vikendom gledala filmove kada uspava Alekseja, radila, jedna normalna devojka. Ušla je tamo i gledaj šta radi od svog života. Mi žvimo u maloj sredini i ne trpi ona posledice svog ponašanja, nego njena braća, uzorni đaci sportisti - istakla je Angelina. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading