Angelina i Anita
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Majka aktuelne rijaliti učesnice Anite Stanojlović završila je u hitnoj nakon ćerkinog intimnog odnosa sa Anđelom Rankovićem. 

Kamera je zabeležila njihov intimni čin, a odmah sutradan Ranković joj je stavio do znanja da i pored toga neće priznati njihovu vezu. 

Angelina, Anitina majka, tek se sada oglasila. 

- Izvinite, ali ja sam ponovo bila u hitnoj. Pojavila mi se angina pektoris od silnog stresa, po savetu lekara ja trenutno ne smem imati stres nikakav. Ja ću se javiti uskoro da porazgovaramo o svim lažima, uvredama iznetim na račun mene i moje porodice i Anitinom sveukupnom ponašanju - počinje priču Angelina.

- Nikada nije imala podršku niti je vaspitana da ima se*s bez veze, a posebno ne na televiziji. Moji sinovi su uzorni momci, a mi trpimo linč zbog njenog ponašanja. Sada da uđem zviznula bih joj šamarčinu da se okrene oko sebe. Ja ne bih bila u šoku da je ona to radila napolju, ja svoje dete ne prepoznajem od prošle god. Ona je sedela u kući po svom izboru, vikendom gledala filmove kada uspava Alekseja, radila, jedna normalna devojka. Ušla je tamo i gledaj šta radi od svog života. Mi žvimo u maloj sredini i ne trpi ona posledice svog ponašanja, nego njena braća, uzorni đaci sportisti.

Angelina kaže da se Anita neće dobro provesti, ukoliko Veliki šef tokom praznika bude omogućio članovima porodice da ih posete u Beloj kući.

- Podržala sam druženje sa Anđelom, što ćeš videti i u čestitki, sve što joj Mića priča kao da ja kažem. Toliko sam besna da sada da je ulazak za Novu godinu, takvu šamarčinu bih joj zalepila da dođe sebi. Blam je da pokaže da lepo šminka i da će biti šminker kada izađe, blam je da pokaže da kuva, blam je da se oblači normalno, blam je što nije splavaruša, sada sve ispada da je blam svega onoga što sam ja gledala svoje dete proteklih godina i njeno ponašanje. Blam je da kaže da je bila odličan đak. Priča nebuloze i izmišlja da bude bitna, ma kosu ću joj svu počupati i pitati je:"Devojko, jesi li ti zaboravila ko si i šta si?!" - završava Anitina mama. 

Podsetimo, Anđelo joj je jasno stavio do znanja da se kaje zbog svega i istakao da ga Anita definitivno ne zanima. Ona je nakon toga otišla u izolaciju gde je prolila reku suza. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading