Elita logo
Foto: Privatna arhiva/Promo

Bivša zadrugarka Jelena Batos poznata je kao porodična žena koja ima dva sina. 

Ona je sada na Instagram profilu otvorila dušu o privatnim stvarima, te je sve iznenadilo njeno priznanje o trudnoći. 

Kako je istakla, njoj su ginekoloži rekli da neće uspeti da je iznese. Jelena je sada otvorila dušu i ispričala koliko joj je teško palo kada joj je ginekolog rekao da je situacija zategnuta, te da neće moći više da rodi. Njen stariji sin želeo je brata, te Jelena ističe da joj je želja i volja da rodi još jedno dete držala u životu, te je svom nasledniku ispunila želju i rodila mu brata. 

Ovu njenu priču niko nije znao do sada, a pratioci su bili pogođeni ovim saznanjem imajući u vidu koliko je Jelena vezana za decu. 

Malopre sam ušla u sobu da ih gledam kako spavaju... Vi niste svesni koliko sam se ja borila da svom sinu rodim brata. Nije postojao nijedan procenat da mogu ostati trudna, da bi mi posle rekli da moram da sklonim, jer dete neće preživeti. A vidite ih sada... Moj Filip je hteo brata, i Bog mu je poklonio baš to, brata. Završavam svoj snimak vezano za sve ovo, za par dana vam kačim i opet kažem iskreno se nadam da ću barem jednoj ženi moći da pomognem - napisala je Jelena Batos na Instagram profilu. 

Podsetimo, Jelena je pre samo dva meseca hitno hospitalizovana nakon što se prvo razbolela, zbog čega je morala da se obrati lekaru, a onda joj se stanje pogoršalo. Zadrugarka je završila u toku noći u  kliničkom centru Republike Srpske, a tada je podelila kako se oseća u periodu nakon operacije:

- Hej dragi moji, samo da vam se javim.Počela sam opet da radim iako mi je dato mesec dana bolovanja. Nisam više mogla psihički da izdržim da budem sama kući i osećam kao da sam na umoru, bukvalno rečeno. Nisam taj tip osobe koji može samo da leži i ništa ne radi. Ovih osam dana kod kuće posle operacije me je ubilo više u pojam, nego bol. Naravno, nisam se previše opterećivala, jer još su rezovi "friški" i konce moram da vadim. Kada me previše zaboli, popijem tabletu i pokušavam da na razmišljam o tome. Ali čim sam se sredila i otišla na posao pola bola je nestalo, bukvalno. Čudna je ta naša ženska psiha, čim se sredimo, pola bola manje, barem meni je tako - rekla je Jelena na svom Instagramu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading