Nenad Aleksić Ša
Foto: Alo/Printscreen

Reper Nenad Aleksić Ša ušao je u rijaliti "Elita", a tim povodom se oglasila njegova bivša devojka Jelena Batos. Ona je na Instagram profilu objavila duži tekst o Nenadu, gde je istakla da mu je potrebna pomoć.

Nenad Aleksić Ša

Printscreen

 

- Pošto mi poruke već uleću kao rakete, prvi i poslednji put ću vam odgovoriti vezano za njega. Nije smešno, meni je njega žao, on je još uvek totalno pogubljen i njemu nije potrebna ni Zadruga, ni žene, nego da ode negde u neku skroz stranu državu gde niko ne zna ko je na par meseci, upozna samog sebe i razgovara sa psiholozima ili vernicima, tj. ljudima koji će mu pomoći da upozna samog sebe i pronađe svoj duševni mir. Meni je sve ovo žalosno i nije za smeh i sprdnju, jer on je totalno pogubljen već tri godine unazad. I sve više i više se udaljava od samog sebe, ja sam neko ko ga poznaje dugi niz godina i ovo nije on - napisala je Jelena na Instagramu.

MENI JE NJEGA ŽAO, HITNO MU JE POTREBNA POMOĆ: Potresno obraćanje bivše devojke Nenada Aleksića Ša

Pink

 

Podsetimo, Jelena se proslavila učešćem u rijalitiju ,,Zadruga" kada je iznela informacije da je bila u aferi sa Ša pre nekoliko godina.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nena

17.09.2023 16:11

Posle kise dolazi sunce. Polako samo, i strpljenje