Jelena Batos
Foto: Alo/Printscreen

Nakon vesti da je hitno hospitalizovana, bivša učesnica rijalitija, Jelena Batos je sada operisana.

Naime, Jelena se prvo razbolela, zbog čega je morala da se obrati lekaru, a onda joj se stanje pogoršalo. Zadrugarka je završila u toku noći u  kliničkom centru Republike Srpske, a sada je podelila kako se oseća u periodu nakon operacije:

Jelena Batos

Foto: Printscreen/instagram/jelena.batoss

 


- Hej dragi moji, samo da vam se javim.Počela sam opet da radim iako mi je dato mesec dana bolovanja. Nisam više mogla psihički da izdržim da budem sama kući i osećam kao da sam na umoru, bukvalno rečeno. Nisam taj tip osobe koji može samo da leži i ništa ne radi. Ovih osam dana kod kuće posle operacije me je ubilo više u pojam, nego bol. Naravno, nisam se previše opterećivala, jer još su rezovi "friški" i konce moram da vadim. Kada me previše zaboli, popijem tabletu i pokušavam da na razmišljam o tome. Ali čim sam se sredila i otišla na posao pola bola je nestalo, bukvalno. Čudna je ta naša ženska psiha, čim se sredimo, pola bola manje, barem meni je tako - rekla je Jelena na svom Instagramu.

Podsetimo, reper Nenad Aleksić Ša kada je ušao Elitu, Jelena, tada već njegova bivša devojka se oglasila putem Instagrama i podelila duži tekst,  gde je istakla da mu je potrebna pomoć.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading