Vanja Aleksić
Foto: Printscreen/Foto: TikTok

Još uvek zakonita supruga repera Nenada Aleksića Ša, Vanja Aleksić, rešila je da otvori dušu i progovorila o stvarima koje su se desile pre, ali i nakon venčanja sa Nenadom.

Naime, ona je u lajvu na društvenoj mreži TikTok otvoreno progovorila o svemu, otkrila da je imala i spontani pobačaj, a onda zaplakala.

- Tokom noći kada sam uzgubila bebu, imala sam kliničku smrt. On je tad bio u emisiji. Posle toga sam mu rekla samo da mi ne dira nerođeno dete. On je kriv jer se to desilo. Sad ću da vam pokažem papir kao dokaz, svi da vidite. On je pet dana nakon što sam čula otkucaje srca mog deteta napravio ljubomornu scenu, moja majka zna, zbog toga sam abortitrala. Je l' teško da prizna da je zaljubljen u Mionu i da je zato za razvod, a ne da laže. Neće dobiti razvod. Ša nema prijatelje, nikoga ne voli. Kakva crna Matora. Imali bi savršen brak da nije njegove ljubomore. Bio je ljubomoran kad se dopisujem sa mamom. Imam poruke i kako se dopisuje sa mojom snajkom. On je jedan psihopota. Ljubomoran je bio na mog kuma, mislio je da sam ga varala sa svim muškarcima u mom oktruženju - rekla je Vanja i zaplakala.

Ignjativićeva se odlučila da pokaže doktorsku dokumentaciju, kako bi dokazala da je doživela spontani pobačaj, za koji Ša sumnja da se desio, odnosno da je Ignjativićeva želela da abortira njegovo dete.

- Pacijentkinja je primljena na ginekološko odeljenje zbog obilnog krvarenja, nakon druge željenje trudnoće. Spontani pobačaj - pročitala je Vanja u suzama.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading