Nenad Aleksić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Reper i rijaliti učesnik Nenad Aleksić Ša ne može da kontroliše emocije prema Mioni, nakon što su vezu obelodanili javno.

Naime, oni su sinoć, nakon završetka emisije, brzo otišli u krevet i krenuli da razmenjuju nežnosti naočigled svih prisutnih.

Legli su zagrljeni, a Ša je svom snagom privukao Mionu uz sebe. Vidno je da im neizmerno prija bliskost koju imaju, a učesnici Elite sve ovo su pomno pratili i komentarisali iz prikrajka.

Podsetimo, Nenadov šok potez sa Mionom prokomentarisao je i Ivan Marinković.

- Da li i oni broje poljupce kao Aneli i Janjuš? Ne znam šta je sa tim čovekom, nismo baš toliko mladi i prošli smo te faze. Nemam ništa protiv što se zaljubio u kliknu, ali ja sam rekao i prošle godine kada je bio sa Vanjom da je velika tragedija za čoveka koji ima veliku karijeru. Izgubio je svoj pređašnji identitet, njega više niko ne zna kao repera već rijaliti učesnika koji tone sve dublje i dublje - rekao je Ivan i dodao:

- Realno gledano, u tim godinama i sa tim iskustvom, dva propala braka. On je prošle godine kukao za devojkom, kada je izašao ništa od toga, Vanja, pa brak i sada ova - pričao je Ivan između ostalog u emisiji "Pitam za druga".

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading