Aleksandra Nikolić
Foto: Alo/Printscreen

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga" Aleksandra Nikolić trenutno uživa u drugom stanju i sa svojim verenikom Filipom Carem boravi u njegovom rodnom gradu Crikvenici.

Nikolićeva je poznata po raznim transofrmacijama koje je radila na svojoj kosi, a pored toga što je menjala boju, često skida i stavlja nadogradnju.

Ona je danas na društvenim mrežama sve iznenadila kada je okačila sliku svoje kose. Međutim, pobednica "Zadruge 6" samo je odlučila da skine nadogradnju i da promeni svoj imidž. 

Aleks još uvek nije otkrila kako sada izgleda, a sliku će sigurno podeliti ubrzo na društvenim mrežama. 

Aleksandra je nedavno odlučila je da se oglasi na svom Instagram profilu i obrati se onima koji pominju njenu nerođenu ćerku, te je zapretila tužbama.

- Jako mi je drago da smo moje dete koje još uvek nije ni rođeno, i ja toliko inspirativni za pojedine osobe koje očigledno nemaju nikako težinu bez pljuvanja mene. Jedno važno obaveštenje pa razmislite kako ćete komentarisati moju ćerku na televiziji kao i mene... Od danas apsolutno svako vređanje mene i mog nerođenog deteta i svaka laž završiće na sudu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading