Nikola Lakić i Ana Ćurčić
Foto: Alo/Printscreen

Ivan Marinković, koji je inače i zvanična podrška Nikole Lakića, tokom gostovanja u emisiji "Narod pita" otkrio je da je jedan njegov blizak drugar imao intiman odnos sa Anom Ćurčić, ali nije hteo da pusti njegove glasovne poruke u studiju, tada ističući da bi mu svako prepoznao glas. Međutim to se brzo promenilo.

Naime, saznalo se da je baš tokom tog gostovanja Nikola Lakić slao poruke Marinkoviću, a danas negira da je bio intiman sa Anom, iako je Marinković otkrio da mu se Lakić poverio da je itekako bio sa njom.

- Imam i glasovne poruke i poruke gde ona kaže: "Kakva Luna, kakva Kija i kakav Sloba, znaš kakva je moja rijaliti priča u odnosu na to, oni bi pali u zaborav", pa šta da ti pričam?! Ona je žena željna pažnje, želi da bude popularna i žrtva i kompleksi što se ova mlađa spanđala sa mužem, nego nema to ko da joj nabije na nos...Upoznali smo je na ruletu. Sve je to nekako jalovo i nema efekta - priča Lakić u glasovnim porukama.

@alo_portal VANESA ŠOKČIĆ STIGLA NA ĐANIJEVO SLAVLJE Pevačica otkrila šta je poželela slavljenici! 😊 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #viral #fypシ゚viral #djani #vanesasokcic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading