REŠILA DA RASKRINKA ALEKS! Milica Veselinović progovorila o "aferi dron" i o flertu Nikolićeve sa Zvezdanom i Bilalom! (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita", gde je komentarisala razne teme i gledaocima davala odgovore na sva pitanja koja su ih interesovala.

Aleksandra je tokom noći pričala i o svom odnosu sa bivšom cimerkom i drugaricom, Milicom Veselinović, za koju nije imala lepe reči, iako su pred sam kraj "Zadruge 6" zakopale ratne sekire. 

Milica Veselinović

Printscreen

 

Međutim, Milica nije želela da ostane imuna na reči koje je Aleksandra sinoć u "Narod pita" rekla o njoj, pa se oglasila putem društvene mreže Instagram i brutalno joj odgvoorila. Veselinovićeva je odlučila da više ne štedi bivšu drugaricu, pa je na svom Instagram storiju progovorila i o flertu Nikolićeve sa Zvezdanom Slavnićem i Bilalom Brajlovićem, kao i o aferi "dron" i emocijama prema Dejanu Dragojeviću. 

- Aleks reče da sam joj zlo učinila, budući da sam je štitila kad je rekla da se ohladila od Dejana, štitila njen flert sa Zvezdanom i igrarije sa Bilalom. Ako misli što sam rekla za dron, pa i ona je kao "dobar čovek i prijatelj" otišla na intervju i rekla da smo se Mensur i ja čuli tokom leta, i još druge laži, pritom i što sam joj rekla za Maju je odmah iznela. Trudim se da se držim po strani i ne komentarišem zadrugare, ali da neko pravižrtvu od sebe preko mene nema potrebe. Svi se zapitajte kako su se oni poneli prema meni pre nego krenu moje greške nabrajati - napisala je Veselinovićeva na društvenoj mreži Instagram.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading