Zvezdan i Ana
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Žana Đorđević i Marko Marković gostovali su u sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita", gde su komentarisali aktuelna dešavanja, kao i bivše cimere, a na red je došla i Ana Ćurčić, sa kojom su oboje bili u dobrim odnosima, do samog finala.

Međutim, sada su oboje promenili mišljenje o njoj i totalno im je nejasno kako je Ćurčićeva odjednom odlučila da podnese tužbu protiv Zvezdana Slavnića, sa kojim je bila godinama i tolerisala njegove prevare, kocku i ostalo.

Žana i Marko u akciji

Alo

 

- Ona je htela da igra na ulogu žrtve. To je po meni sada besmisleno da je odjednom izgubila strah. Ključno pitanje: "Da te nije prevario i da je doneo novac kući, da li bi bio sve ovo što ti sada pričaš o njemu?" Mogla je da ode kad je htela, pogotovo kada je on bio na koledžu - rekao je Marko.

Ana i Aca

Instagram

 

- Ana svesno ili nesvesno udara na sujetu kako Zvezdanu, tako i Aci Buliću kako bi napravila neki razdor između njih dvojice i to joj je krajnja namera ili cilj, a ako nije tako, ne vidim cilj tog tužakanja nakon 13 godina - rekla je Žana.

- Ona je govorila da su njena deca hodali na prste zbog njenog, hajde neću da kažem ljubavnika, onda stvarno - rekao je Marko.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading