Milena Kačavenda
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Milena Kačavenda bila je 27 godina u braku sa Srđanom Kačavendom koji je povezivan sa Voždovačkim klanom, ali i drugi žestoki momci obeležili su njen život.

Kačavenda se prisetila kako ju je jednom prilikom u noćnom klubu Milorad Ulemek Legija držao zatvorenu celu noć sa sve pokojnim Džejom Ramadanovskim.

Milorad Ulemek Legija

Printscreen

 

"U vreme kad sam se još zabavljala sa svojim kasnije suprugom, izašla sam u čuveni klub "Bombo Džej". Klub je držao Džej Ramadanovski i u nekom momentu ulazi Legija i nosi bebu u kolevci. Bebu spušta na šanki, tražio da se klub zaključa. Niko nije smeo da izađe napolje. Izvadio je pištolj i svaki put kada zvizne u cev pištolja svi mi gosti morali smo da popijemo piće na eks. U nekom momentu, oko četiri ujutru, ja ga zamolim da izađem i on me pustio. Beba je spavala na šanku. On se od deteta nikad nije odvajao, svuda ga je nosio sa sobom", ispričala je Kačavenda za Svet.

LEGIJA JE ULETEO U DŽEJOVU KAFANU SA BEBOM U KOLEVCI Milena Kačavenda iznela stravične detalje, Milorad Ulemek je držao zatočenu?!

Foto: Printscreen/instagram

 

Milena je svojevremeno i sama pričala o svom braku i istakla kako se završio.

- Supruga sam upoznala devedestih godina, bila je to ljubav na prvi pogled. On je jedan od žestokih momaka usko povezivan sa Voždovačkim klanom, s tim što ja na tu temu imam da kažem samo da to neko prezime iz mladosti pratiće ga i dan danas kao što prati i mene, nakon kraha 27-godišnjeg braka. Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi, oformili svoju porodicu i došlo je do kraha braka, razišli smo se kao prijatelji, izrodili dvoje divne dece i u principu do kraha braka je došlo zbog ja mislim, toga što sam ja nekako se prezasitila tog života, a ti ljudi se ne odriču lako svog načina života, da ne kažem da sam ga prevazišla - rekla je ona svojevremeno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ddd

18.08.2023 13:51

Ona je legitimni naslednik Kristijanovih Minhauzenovskih priča. Šta sve žena neće da uradi zbog popularnosti...